miespuolinen jousimies

Miespuolinen jousimies: tämä kaikki sinun tulee hänestä tietää

Haluatko jännitystä elämääsi? Etsi itsellesi jousimies.

Syntymäpäivä: 22.11.-21.12.

Tyyppi: Muuttuva tulimerkki

Avainsanat: Huoleton, optimistinen, suora, aktiivinen, seikkailunhaluinen

Kuuluisia jousimiehiä: Brad Pitt, Jay-Z, Jake Gyllenhaal, Charlie Puth, Antti Holma, Roope Salminen

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Yhteensopivimmat merkit:

Paras kumppani jousimiehelle on toinen jousimies. Tämä merkki ei pyytele anteeksi mielipiteitään, ja koska he ovat myös valmiita puhumaan asioista suoraan, erimielisyydet sovitaan ja unohdetaan hyvin nopeasti. Vesimiehen kanssa jousimies taas voi käydä pitkiä keskusteluja maailman tilasta, ja nämä merkit viehättävätkin toisiaan niin älyllisesti kuin fyysisestikin.

Miespuolinen jousimies ja parisuhde:

Jousimies tarjoaa loputtomasti seikkailuja. Muuttuvana tulimerkkinä jousimies on luonteeltaan kiihkeä, mutta myös luova, seikkailunhauinen, neuvokas ja aina liikkeellä. Jousimiehen hallitseva planeetta Jupiter edustaa runsautta sekä kasvua, ja tämän vuoksi hän haluaa elää ilman rajoituksia, matkustaen ja uusin kulttuureihin sekä ihmisiin tutustuen. Tämä sukkela mies on nykypäivän Indiana Jones – älykäs, jännittävä ja täysin vastustamaton. Kysymys kuuluukin, oletko sinä valmis seikkailuun?

Luonteeltaan miespuolinen jousimies on ennen kaikkea optimistinen. Hänelle jokainen hetki on mahdollisuus oppia uutta, auttaa toisia tai kasvaa ihmisenä. Jousimies asettaa itselleen jatkuvasti kunnianhimoisia tavoitteita, ja mahdolliset esteet, joita hän matkallaan kohtaa, näyttäytyvät hänelle vain mahdollisuuksina uuden oppimiseen. Toiveikkaan luonteensa vuoksi hän katsoo maailmaa – ja sinua –  idealististen lasiensa läpi. Jousimies on taitava ihmistuntija, ja käyttää aikaansa vain henkilöihin, joissa uskoo olevan potentiaalia. Voit itseasiassa suhtautua jousimieheen kuin henkilökohtaiseen valmentajaan. Vaikka ajoittain hän saattaa käydä hermoillesi peräänantamattomuudellaan, hän haluaa sinun olevan paras versio itsestäsi, eikä anna teidän kummankaan tyytyä vähempään.

Tähtikuviolleen Kentaurille uskollisena jousimies on aina liikeellä. Hän motivoi sinua treenaamaan kanssaan, ja vie sinut mieluummin kanssaan lenkkipolulle kuin drinkeille. Jousimies ei voi sietää tylsyyttä, ja niinä harvoina hetkinä kun kalenterinne olisi sattunut olemaan tyhjä, on hän jo suunnitellut teille yhteistä tekemistä. Yleensä kyseessä ei myöskään ole vain rento illallinen tai elokuvissa käynti, vaan voit odottaa vähintään patikkaretkeä tai maalauskurssia – tekemistä, joka on älyllisesti stimuloivaa tai molemmille uutta.

Miespuolinen jousimies on aina oma itsensä, ja kertoo kyllä heti, mitä hänen mielessään liikkuu. Tarkoittaako tämä sitä, että hän on joskus melko tahditon? Kyllä, mutta vaikka totuus maistuu joskus kitkerältä, ainakin tiedät, että hän on kanssasi rehellinen. Hän kunnoittaa näin hallitsevan planeettansa vaatimusta loputtomasta kasvusta, ja näkee täydellisen rehellisyyden edellytyksenä suhteenne kehittymiselle. Muut tähtimerkit saattavat olla passiivis-agressiivisia, mutta jousimies ei säästele sanojaan!

Jousimies saattaa myös syylistää sinua siitä, että vaadit häneltä suhteeseen sinun mielestäsi itsestäänselvästi kuuluvia asioita. Tämä tähtimerkki on tunnettu kyvyttömyydestään sitoutua, ja joudut uhraamaan paljon aikaa ja energiaa, ennen kuin jousimies edes harkitsee ajatusta paikoilleen asettumisesta. Ole kuitenkin varovainen pyrkimyksissäsi, sillä jos jousimies kokee, että yrität hallita häntä, hän saattaa kokea tilanteen ahdistavana. Tärkeintä jousimiehelle on vapaus kokea kaikki mitä elämällä on tarjottavanaan, ja hän haluaa antaa sinulle saman vapauden. Onnistunut suhde jousimieheen edellyttää, että pysyt hänen tahdissaan, ja pidät myös yllä hänen kiinnostustaan sinuun.

Koska jousimies uskoo vakaasti mielipiteisiinsä, hänen kanssaan on helppo ajautua riitaan. Jousimies kokee helposti eriävän mielipiteen olevan henkilökohtainen hyökkäys häntä kohtaan, joten joskus sinun on helpointa vain pyörittää silmiäsi ja jättää asia sikseen. Vaikka jousimies ottaa helposti kierroksia, on hän myös nopea antamaan anteeksi.

Tärkeintä on antaa jousimiehellesi hänen kaipaamaansa tilaa. Tulimerkkinä jousimiehen suurin pelko on, että hänen liekkinsä yritetään sammuttaa. Jos etsit miestä, jonka kainaloon käpertyä sohvalle iltaisin, ei jousimies ole sinulle oikea valinta. Tämä kuitenkin tarkoittaa, että elämä jousimiehen kanssa on täynnä seikkailuja ja uusia kokemuksia.

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös:

Horoskooppimerkkisi paljastaa, kuinka vaarallinen olet

Kuuma seksihoroskooppi: tällaisia eri tähtimerkit ovat sängyssä

Teksti Cosmon toimitus
Kuvat MVPhotos