lokakuun horoskooppi

Lokakuun horoskooppi

Tässä kuussa toiset tähtimerkit ovat suositumpia kuin toiset.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

OINAS (21.3.-19.4.)

Sori muru, mutta skorpionikauden energia vetää ihmissuhteesi koetukselle. Merkuriuksen perääntyminen kuun lopussa tuo eroja ja kriisejä.  Ne voi paikata sopimalla,  jos et hiiltymällä pilaa ­mahdollisuuttasi.

HÄRKÄ (20.4.-20.5.)

Hyvät uutiset: saat joko uusia kivoja vastuita töissä tai ihan uuden keikkaduunin. Huonot uutiset: kalenterisi on tukossa kuin Maria Veitolalla. Ei hätää, se ei jatku loputtomiin.

KAKSONEN (21.5.-20.6.)

Saat raivareita pikkuasioista, joten ota hetki omaa aikaa. Tilaa ihanan rasvaista noutoruokaa, pidä energiat puhdistava parkumishetki, katso This is us -kausi yhdellä istumalla
ja hei, villi idea: poista koko ­Instagram-sovellus päiväksi.

RAPU (21.6.-22.7.)

Mikä mahtava seesteinen kausi! Nautit olostasi, roihuava romanssi tuntuu yhtäkkiä ihan mahdolliselta ja elämä on ­kaikin puolin kivaa – kunnes Merkuriuksen liikkeet vetävät fiiliksiä alas. Jos tsemppaat ja pidät tietoisesti yllä positiivista mieltä, pärjäät senkin yli.

LEIJONA (23.7.-22.8.)

Vaikka haluaisit torkkua kuin kotikissa koko kuukauden, energinen Mars saa puhelimesi huutamaan viestiä, puhelua, kommenttia ja snäppiä perätysten. On vaikeaa olla niin suosittu, vai mitä?

NEITSYT (23.8.-22.9.)

Olet aktiivisella tuulella. ­Matchaat hottisten kanssa ­Tinderissä ja vieläpä vastaat heidän viesteihinsä, sen sijaan että hermoilisit, mitä ­emojia käyttää. Olet yhtä empowered kuin kaikki Lizzon biisit.

VAAKA (23.9.-22.10.)

Mitä tekee vaaka, kun tilanne käy uhkaavaksi? Hymyilee ja sovittelee. Porukan diplomaatti ymmärtää kaikkien kantoja ja saa aikaan keskustelun, jonka avulla muutkin tulevat taas toimeen keskenään. Tiedätkö mitä? Ansaitsisit mitalin. Olet yksinkertaisesti mukava ihminen.

Juuri nyt: Olet ollut vähän allapäin ja siihen on syykin: et ole oikein päässyt huomion  keski­pisteeksi. Onneksi tässä kuussa kiihkeä Mars lisää vaa’an energioita siihen pisteeseen asti, että olet jo melkein aggressiivisen  sosiaalinen.

SKORPIONI (23.10.-21.11.)

Huh huh, syyskuusta on selvitty ja masentelu selätetty. Planeetat vierittävät parhaillaan hyviä energioita sinun suuntaasi, joten nappaa mahdollisuudesta kiinni. Olet pääsemässä ryysyistä rikkauksiin, tai no, ainakin paremmalle ­tuulelle.

JOUSIMIES (22.11.-21.12.)

Oho, oletpa kipakalla tuulella, ja sitä jatkuu koko kuun. Kaveri­porukallasi ei riitä loputtomiin kärsivällisyyttä, joten koita puhua heille vähän iisimpään sävyyn – ei tämä ole mikään The Real Housewives -jakso. Jos et lauhdu, he saattavat liueta paikalta.

KAURIS (22.12.-19.1.)

Kaikki haluavat hengailla juuri sinun kanssasi, jee! No, kaikki paitsi työkaverisi. Onko vika sinussa, vai ovatko konttorin kaverit vain yhtäkkiä ylikriittisiä sinun suhteesi? Onneksi olet pitänyt lempiystäväsi lähellä.

VESIMIES (20.1.-18.2.)

Pomosi tarkkailee sinua. Kaikki, mitä sanot tai teet, on suurennuslasin alla. Se ei välttämättä ole huono juttu: jos pystyt pysymään yhtä periksiantamattomana kuin yleensä, iso ylennys saattaa olla jo ­tähtiin kirjoitettu.

KALAT (19.2.-20.3.)

Viime ajat ovat olleet sinulle rankkoja ja olet lähinnä ollut jumissa neljän seinän sisällä. Voit kaivautua esiin peittojen alta, sillä skorpionin aika lähestyy ja saat hilattua ulko-ovea auki. Työtilaisuuksia ilmenee ja saatat saada aikaan pienen syysreissunkin. Jes!

Lue myös:

Millainen tatuointi sinulle sopii horoskooppisi perusteella?

Kuuma seksihoroskooppi: tällaisia eri tähtimerkit ovat sängyssä

ELLEstä löydät päivähoroskoopin kaikille tähtimerkeille

Teksti JAKE REGISTER
Kuvat Adobe Stock
Toimittanut Miia Vähähyyppä