leijonamies

Leijonamies: tämä kaikki sinun tulee hänestä tietää

Pönkitä hänen egoaan ja saat hänet kehräämään.

Syntymäpäivä: 23.7.-22.8.

Tyyppi: Kiinteä tulimerkki

Avainsanat: Lojaali, urhea, luova, dramaattinen, karismaattinen

Kuuluisia leijonia: Barack Obama, Shawn Mendes, Chris Hemsworth, Cole Sprouse, Olavi Uusivirta,

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Yhteensopivimmat merkit:

Leijonat rakastavat hemmottelua ja egonsa pönkittämistä, joten flirttaileva ja romanttinen vaaka sopii hänelle hyvin. Leijoniin vetoaa myös kauriin eläväisyys sekä rohkea luonne, ja tulimerkkeinä he sopivatkin erittäin hyvin toisilleen.

Leijonamies ja parisuhde:

Leijona on eläinradan eloisin merkki, jonka hallitseva planeetta on Aurinko – suurin ja kirkkain taivaankappale aurinkokunnan keskellä. Tämä tulimerkki antaakin sinulle jatkuvaa lämpöä ja kiintymystä, aivan kuten hyväntahtoinen kuningas alamaisilleen. Ja hän odottaa sinun myös kohtelevan häntä kuin kuninkaallista, mutta leijonamiehen kanssa elämäsi on ylellistä ja täynnä nautintoa.

Tämä leikkisä mies muistuttaa monella tavalla kissaa. Hän elää omilla ehdoillaan ja omia sääntöjään seuraten, eikä pyytele anteeksi. Leijonamies ei horju mielipiteissään, ja hänen olemuksensa henkii itseluottamusta, jota kukaan tai mikään ei voi horjuttaa. Vaikka hän saattaa vaikuttaa ylimieliseltä, on leijonamiehen varmuus itsestään melko seksikästä. Leijona pursuu elinvoimaa ja ideoita, jotka hänen on saatava toteuttaa, ja hän onkin usein taiteilija tai urheilija – huonoinakin päivinään leijonamies on yleensä lämmin ja energinen.

Leijonamies seuraa ensisijaisesti sydäntään. Hän ei pelkää tavoitella unelmiaan, ja on vakuuttunut siitä, että hän pystyy voittamaan minkä tahansa haasteen. Leijona ei kaipaa jatkuvaa huomiota muilta, mutta koska hän pitää itsestään huolta ja on loistava keskustelija, on hän yleensä huomion keskipisteenä halusi hän sitä tai ei. Vaikka leijona myös nauttii saamastaan huomiosta, on sitoutuminen hänelle hyvin tärkeää. Leijonamies arvostaa uskollisuutta, omaperäisyyttä ja rehellisyyttä, joita hän toivoo myös kumppaniltaan.

Suhteessa leijonamiehet ovat hyvin romanttisia, ja he myös näyttävät sen. Hän vie sinut ulos syömään, ostaa kukkia ja haluaa ottaa teistä söpöjä yhteiskuvia, eikä hän koskaan jätä väliin tilaisuutta esitellä sinua tai suhdettanne muille. Hän on luonnostaan hyvä esiintyjä, ja vaikka olisitte kahdestaan, tapa jolla hän pitää sinua kädestä ja katsoo silmiisi, tuntuu usein romanttisen elokuvan kohtaukselta.

Mikäli siis etsit rentoa deittailuseuraa, leijonamies ei todennäköisesti ole paras valinta sinulle. Hänen suuri mutta herkkä egonsa kaipaa jatkuvia rakkaudenosoituksia ja hellyyttä. Voit kyllä odottaa häneltä samanlaista kohtelua takaisin, mutta mikäli et erityisemmin pidä suurista tai siirappisista eleistä, saattaa hänen vaatimansa tunteidesi jatkuva todistelu käydä liian raskaaksi.

Auringon lailla leijonan mielestä kaikki pyörii hänen ympärillään, ja sinun on nähtävä vaivaa, jotta pysyt hänen kiertoradallaan. Vaatii työtä, että saat leijonamiehesi näkemään asiat sinun näkökulmastasi, ja sinusta saattaa tuntua, että hän on joskus kohtuuttoman itsepäinen. Hän ei suostu myöntämään virheitään, ja keksii loputtomasti tekosyitä käytöstään puolustaakseen.

Jos olet kuitenkin jo ihastunut leijonaan, mene mukaan hänen peliinsä, vaikka se saisi sinut pyörittelemään silmiäsi, ja kohtele häntä kuin kuninkaallista. Hän kyllä tietää, ettei ole universumin keskipiste, mutta on liian ylpeä myöntääkseen tämän, edes itselleen. Pärjäät leijonamiehen kanssa, kunhan olet valmis asettamaan hänet etusijalle, ja vastaat hänen romanttisiin eleisiinsä, sillä hänen sydämensä on yhtä suuri kuin hänen egonsa. Tälle merkille tärkeintä on luottamus sekä sitoutuminen, ja jos onnistut saamaan itsellesi leijonamiehen, tulet nauttimaan hänen jakamattomasta huomiostaan ja rakkaudestaan.

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös:

Kuuma seksihoroskooppi: tällaisia eri tähtimerkit ovat sängyssä

Horoskooppimerkkisi paljastaa, kuinka vaarallinen olet

Teksti Cosmon toimitus
Kuvat MVPhotos