kesäkuun horoskooppi

Kesäkuun horoskooppi

Rakkaudellisia viboja ja äksyily – katso, mitä kesäkuun horoskooppi lupaa sinun tähtimerkillesi.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

OINAS (21.3.–20.4.)

Nyt vähän jarrua! Olet tolkuttoman kiireinen kaikkien kehittelemiesi suunnitelmien kanssa, etkä osaa kieltäytyä mistään hauskasta. Keskitä energiasi työntekoon, jotta voit kesän alkaessa heittäytyä lomailemaan ja nauttimaan seikkailuista hyvässä seurassa.

HÄRKÄ (21.4.–20.5.)

Venus saa kesäkuun alussa aikaan kivaa pöhinää raha-, seksi- ja romanssisektorilla. Ilo loppuu kuitenkin lyhyeen, ja saat valmistautua kirimään työhommia. Sen ajan ainoa sosialisointi tapahtuu Whats-app-ryhmässä.

KAKSONEN (21.5.–21.6.)

Sosiaalinen juhlien ilopilleri kaksonen on säntäilevä persoona, jonka tahti voi hengästyttää muita. Olet ikuinen etsijä, joka innostuu välillä huonekasveista ja toisena hetkenä thainyrkkeilystä. Luonteesi on tunnetusti kaksijakoinen: mietiskelevä filosofi ja hölösuu. Seurasta ja fiiliksestä riippuu, kumpaan suuntaan kallistut.

Juuri nyt: Tähtitaivaan synttärilahja sinulle on tunnetaitojen oppitunti. Päädyt nimittäin elämään melkoisen nyyhkymyllerryksen keskellä. Onneksi venus häilyy ylläsi suurimman osan kuusta ja vetää sinut pinnalle, jos meinaat upota sentimentaalisuuden suohon.

RAPU (22.6.–22.7.)

Merkurius auttaa sinua ilmaisemaan tunteitasi ja estää kaivautumasta yksin kotiin. Kannattaa tosin varoa, sillä jos äidyt äksyilemään seurassa, muiden nyrpeä palaute saattaa loukata herkkää luontoasi. Vinkki sosiaalisiin tilanteisiin: aloita kehulla, se helpottaa aina.

LEIJONA (23.7.–22.8.)

Kaikki haluavat olla sinun kavereitasi juuri nyt. Sosiaalinen elämäsi on kovassa nosteessa ja vedät ihmisiä puoleesi kuin magneetti. Varoituksen sana: jos fiilis alkaa kääntyä introvertin puolelle, ota aikaa itsellesi. Välillä on hyvä nukkua vaikka torkut kotona.

NEITSYT (23.8.–22.9.)

Olet tavallisesti ennemmin ujo kuin papupata, mutta tässä kuussa sosiaalista suhinaa riittää. Kalenteri on täynnä, deittiapit huutavat sydämiä ja yksäreitä tulvii. Lisäksi töissä menee mahtavasti. Ja muuten: jos päädyt tapaamaan jonkun Tinderissä, tähdet ovat teidän puolellanne.

VAAKA (23.9.–23.10.)

Kuun alussa keskityt tekemään asioita ihan vain itseäsi varten. Tämä on kaivattu muutos: nyt riittää muiden turha miellyttäminen! Syöt illallista kerrankin yksin ja arvaa mitä? Nautit siitä.

SKORPIONI (24.10.–22.11.)

Jos olet suhteessa, heilasi saattaa ehdottaa askelta vakavampaan suuntaan. Tai jos tapailet, ehkä lasillisilla keskustellaankin pian siitä, oletteko pari. Kun ravun aika alkaa, et ole romansseissasi enää niin intensiivinen, ja elämä soljuu eteenpäin kevyempänä.

JOUSIMIES (23.11.–22.12.)

Kaikenlaiset ihmissuhteet ovat nyt tekemisesi keskiössä ja tiivistät välejä myös läheisimpiin ystäviisi. Luotettavuus on tämän ajan teema, joten valmistaudu menemään muutamiin bileisiin, jotka mieluummin skippaisit – ihan vain siksi, ettet pettäisi lupauksiasi.

KAURIS (23.12.–19.1.)

Kesäkuu alkaa viikonlopulla, ja yhtäkkiä olet todellakin valmis lähtemään ulos. Vaihda oikein kunnolla viihteelle! Venus puhaltelee suuntaasi hyviä rakkaudellisia viboja, ja saatat yhtäkkiä langeta johonkin aivan uuteen. Elelet ihmissuhteiden aikaa, joten keskity muhittelemaan ihastuksen tunteita.

VESIMIES (20.1.–19.2.)

Työn ja hauskuuden tasapainottelu ei ole helppoa, ainakaan, jos on yhtä kiireinen kuin sinä. Kun saat välttämättömät hommat hoidettua, kirjaudu ulos meileistä ja somesta ja keskity olemaan tekemättä mitään kokonaisen viikonlopun verran. Ansaitset sen.

KALAT (20.2.–20.3.)

Alkukuu menee torkuttaessa, mutta kun alat hiljalleen heräillä koomasta, elämä onkin yhtäkkiä liian jännää myöhään nukkumiseen. Otat vastuun jopa kaveriporukan kesäreissun suunnittelusta, mikä yllättää kaikki – jopa sinut itsesi.

Lue myös:

Millainen tatuointi sinulle sopii horoskooppisi perusteella?

Tähdet sen kertovat: Millainen seurustelukumppani olet horoskooppisi mukaan?

ELLEstä löydät päivähoroskoopin kaikille tähtimerkeille

Teksti JAKE REGISTER
Kuvat Fotolia
Toimittanut Miia Vähähyyppä