kaurismies

Kaurismies: tämä kaikki sinun tulee hänestä tietää

Kauris ottaa kaiken vakavissaan – sinut mukaanlukien.

Syntymäpäivä: 22.12.-19.1.

Tyyppi: Johtava maamerkki

Avainsanat: Omistautunut, motivoitunut, sinnikäs, itsepäinen, sitoutunut

Kuuluisia kauriita: Zayn Malik, John Legend, Bradley Cooper, Evan Peters, Liam Hemsworth, Ryan Seacrest, Jare Tiihonen ja Isac Elliot

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Yhteensopivimmat merkit:

Skorpioni on kiinteä merkki, joka voi tarjota kauriille hänen paljon kaipaamaansa pysyvyyttä ja luotettavuutta. Myös härkä on loistava valinta kauriille, sillä maamerkkeinä he tulevat luonnostaan toimeen keskenään, ja osaavat arvostaa toistensa vahvaa työmoraalia.

Kaurismies ja parisuhde:

Kauris on eläinradan kypsä ja määrätietoinen isähahmo. Johtavana merkkinä kauris on motivoitunut, kunnianhimoinen sekä luontainen johtaja, mutta maamerkkinä samalla käytännöllinen, tuottelias sekä luotettava. Tämän tähtimerkin hallitseva planeetta on Saturnus, joka edustaa vastuullisuutta ja järjestystä – tämä tarkoittaa, että kauris on luonteeltaan vakava, ainakin useimmiten.

Kauris on taitava bisnesmies; päämäärätietoinen ja loistava työssään, ja kuten muitakin maamerkkejä, häntä motivoi raha. Mutta vaikka kaurismies tienaisi tarpeeksi elättääkseen teidät molemmat, hän hyväksyy kumppanikseen vain ihmisen, joka tekee töitä yhtä lujasti kuin hän. Kauris ei siis ehkä ole spontaanein mies, jonka voit löytää, mutta voit aina luottaa hänen rakkauteensa.

Suhteen alkuvaiheessa kaurismies saattaa pitää sinut etäällä, ja vaikuttaa helposti kylmältä. Vaikka tämä ei ole hänen tarkoituksensa, kauriin on usein aluksi vaikea päästää ihmisiä suojamuurinsa ohi, ja sinun tuleekin olla kärsivällinen häneen tutustuttaessa. Kun hän on varma olevansa kiinnostunut sinusta, kaurismies ottaa johtavana merkkinä ensimmäisen askeleen. Älä kuitenkaan odota saavasi suklaata ja kukkia, sillä hän todennäköisesti kertoo kiinnostuksestaan viestillä tai suoraan kasvotusten. Koska kauris rakastaa aikatauluja ja rutiineita, hän saattaa lähettää sinulle myös Google-kalenterimuistutuksen ennen ensitreffejänne.

Vaikka kauriin ei ole helppo ilmaista tunteitaan, hän osoittaa välittävänsä sinusta käytännön tekojen avulla. Maamerkkinä hän on järkevä, eikä koskaan yliampuvan romanttinen. Bisneskeskeisenä tähtimerkkinä hän haluaa esimerkiksi auttaa sinua työ- tai koulutehtävissäsi. Kun hän on kanssasi, hän haluaa auttaa sinua kehittymään niin ihmisenä kuin urallasikin ja antaa sinulle käytännön neuvoja, joiden mukaan hän myös itse elää. Kaurismies saa esiin parhaat puolesi, ja haluaakin rakentaa vahvan liiton kahden tasavertaisen ja menestyvän ihmisen välille.

Elämä ei tarjoa loputtomia onnistumisia, mutta kauris ei ole aina valmis tätä hyväksymään. Vaatii paljon, että teet häneen vaikutuksen, ja usein ainut merkki hyväksynnästä jonka häneltä saat on pieni hymy tai nyökkäys. Hän on myös niin keskittynyt työhönsä, että saattaa mennä muutama päivä ilman, että kuulet hänestä lainkaan, joten tasapainoilu työn ja vapaa-ajan välillä saattaa suhteessanne olla haastavaa.

Kuten muutkin maamerkit, kaurismiehesi on käytännöllinen ja järkevä. Hänet tunnetaan varautuneena pessimistinä, joka näkee helposti asioiden negatiiviset puolet positiivisten sijaan. Kaurismies haluaa kontrolloida kaikkea ympärillään, sillä hänen mielestään tämä on ainut keino välttää pettymyksiä. Tarve kontrolloida ei kuitenkaan ulotu suhteeseenne, eikä kaurismiehesi yritä hallita sinua. Hänelle yhteinen kunnioitus on äärimmäisen tärkeää, ja mikäli sinusta tuntuu, että hän astuu varpaillesi, kerro se hänelle.

Kaurismies haluaa olla paras kaikessa, mihin hän ryhtyy, eikä pelkää tehdä töitä haluamiensa asioiden eteen. Hän haluaa kiivetä huipulle, ja jakaa sieltä avautuvat näkymät sinun kanssasi.

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös:

Kuuma seksihoroskooppi: tällaisia eri tähtimerkit ovat sängyssä

Horoskooppimerkkisi paljastaa, kuinka vaarallinen olet

Teksti Cosmon toimitus
Kuvat MVPhotos