kaksosmies

Kaksosmies: tämä kaikki sinun tulee hänestä tietää

Hän rakastaa hauskanpitoa, mutta saatko hänet rakastumaan sinuun?

Syntymäpäivä: 21.5.-20.6.

Tyyppi: Muuttuva ilmamerkki

Avainsanat: Fiksu, sosiaalinen, energinen, innokas, ailahteleva

Kuuluisia kaksosia: Chris Pratt, Kendrick Lamar, Liam Neeson, Peter Dinklage, Troye Sivan, Lenny Kravitz, Shia LaBeouf, Kanye West

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Yhteensopivimmat merkit:

Kaksosta kiehtoo skorpionin syvällisyys, mutta skorpioni harkitsee suhdetta kaksosen kanssa vain, mikäli hän tuntee, että tämä on täysin valmis sitoutumaan. Myös vesimies sopii kaksoselle, sillä nämä kaksi ilmamerkkiä voivat viettää tunteja keskustellen kaikesta maan ja taivaan välillä.

Kaksosmies ja parisuhde:

Kaksonen on eläinradan kolmas tähtimerkki, ja muuttuvana ilmamerkkinä ulospäinsuuntautunut, puhelias ja hyvin aktiivinen. Kaksonen on oma dynaaminen duonsa, jolla on lukuisia eri kiinnostuksenkohteita, luonteenpiirteitä ja jatkuvasti uusia ideoita. Kaksonen kaipaa jatkuvaa älyllistä stimulaatiota, ja vaikka hän ei ole kaikista romanttisin mies, saa hän sinut aina nauramaan.

Kaksmies rakastaa älyllisiä haasteita, ja hänen aivonsa kaipaavatkin jatkuvaa aktivointia. Keskustelut kaksosmiehen kanssa voivat venyä tuntien pituisiksi, mutta varmista, että hän tuntee voivansa oppia jotain uutta myös sinulta. Voit myös odottaa kaveripiirisi kasvavan noin kolminkertaiseksi kaksosta deittaillessasi, ja missä tahansa olette, törmää hän aina vanhaan luokkakaveriin tai tutun tuttuun. Merkurius hallitsevana planeettana tarkoittaa sitä, että kaksonen pilailee jatkuvasti muiden kustannuksella. Hänen seurassaan ei ole koskaan tylsää, ja seikkailu jatkuu myös makuuhuoneessa sillä kaksosmiehesi on aina valmis kokeilemaan uutta kanssasi.

Ilmamerkkinä kaksonen on hyvin tunteellinen, ja hänelle on tärkeää analysoida tunteitaan sekä puhua niistä kanssasi. Kaksonen on nopea ja impulsiivinen, ja sanoo asiat suoraan turhia kiertelemättä. Vaikka kaksosella on kyseenalainen maine epäluotettavana merkkinä, tämä ei pidä paikkaansa. Kaksosmies on kanssasi täysin rehellinen, eikä sinun tarvitse arvailla, tarkoittaako hän todella sanomaansa.

Kaksosen deittailu on virkistävää ja jännittävää, mutta hän odottaa samaa myös sinulta. Mikäli hän tylsistyy seurassasi, keksii hän kyllä tekemistä kavereidensa kanssa. Kaksosella on taipumus asettaa ystävänsä suhteensa edelle, joten sinun tulee näyttää, että hän pystyy pitämään vähintään yhtä hauskaa kanssasi.

Koska kaksosmies on luonnostaan helposti mukautuva, saattaa sinusta tuntua, että hänen jatkuvasti muuttuvan mielialansa ja kiinnostuksenkohteidensa vuoksi suhteestanne puuttuu johdonmukaisuutta. Yrität pitää yllä hänen kiinnostustaan, mutta samaan aikaan sinun on vaikea tietää, mitä hän sinulta oikein odottaa. Ja jos menetät kaksosmiehen kiinnostuksen, hän saattaa olla jo matkalla uuteen seikkailuun.

Onnistunut suhde kaksosen kanssa edellyttää, että osaat sekä kuunnella että keskustella häntä kiinnostavista asioista. On myös tärkeää, että vaadit itsellesi yhtä paljon tilaa ja aikaa kuin kaksosmiehesi vaatii sinulta. Hän ei tunteile kanssasi, mutta saa sinut nauramaan rankan päivän jälkeen. Jos uskallat päästää sisäisen lapsesi valloilleen, saat kaksosmiehestä itsellesi kumppanin, jonka kanssa elämästäsi ei puutu hauskanpitoa.

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös:

Kuuma seksihoroskooppi: tällaisia eri tähtimerkit ovat sängyssä

Horoskooppimerkkisi paljastaa, kuinka vaarallinen olet

Teksti Cosmon toimitus
Kuvat MVPhotos