Joulukuun horoskooppi

Joulukuun horoskooppi lupaa paljon romantikkaa ja yllätyksiä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Jousimies 23.11.–22.12.

Täyttä. Höyryä. Eteenpäin. Kuun seitsemäs päivä uusi kuu polkaisee käyntiin uuden projektin elämässäsi. Kun aurinko lähestyy Uranusta kuun 20. päivä, onnetar siirtyy puolellesi. Pidä pää kylmänä Uuden vuoden aattona. Älä anna tunteillesi liikaa valtaa, niin sinulla on kaikki mahdollisuudet olla illan suurin tähti.

Kauris 23.12.–19.1.

Ei ole luotettavampaa ystävää eikä kaveriporukan tukipilaria kuin sinä. Se ei kuitenkaan tarkoita, että sinun tarvitsee olla vastuussa kaikista pikkujoulukauden riennoista. Järjestä ystävillesi pienet illanistujaiset rauhallisen laatuajan merkeissä. Ehdit hurvitella 21. päivä, juuri sopivasti täyden kuun sähköistäessä tunnelmaa entisestään.

Miehen mielessä: Hän tarvitsee hengähdystauon jouluhulluttelusta. Täydellinen sellainen on talviunet sinun kanssasi.

Vesimies 20.1.–19.2.

Huomaat heti kuun alussa, että kova työ palkitsee tekijänsä. Voit siis juhlia hyvällä omallatunnolla ystäviesi kanssa erityisesti kuun puolivälissä. Uuden vuoden vinkki: skippaa kotikaupunki ja lähde eeppiselle matkalle!

Miehen mielessä: Hän saa hyviä uutisia ja haluaa juhlistaa niitä sinun kanssasi.

Kalat 20.2.–20.3.

Olet niin tehokkaalla päällä, että to do -listasi jokainen kohta on pian ruksittu yli. Samalla saatat oppia uusia hyödyllisiä taitoja. Aseta kuun viides päivä tavoitteesi ensi vuodelle. Kuun loppupuolella voit luvan kanssa palkita itsesi. Muista huomioida myös läheisesi.

Miehen mielessä: Hänellä on tekemisen meininki. Kannusta, kun hän toteuttaa haaveitaan.

Oinas 21.3.–20.4.

Jos nyt päätät ryhtyä hommiin, sinua ei voi pysäyttää kukaan. Kuun lopussa Mars siirtyy merkkiisi. Niin tapahtuu vain kerran kahdessa vuodessa, joten ajasta kannattaa ottaa kaikki irti. Varo kuitenkin uutta kuuta 7. päivän tienoilla. Se voi tehdä sinusta levottoman ja sotkea tarkat suunnitelmasi.

Miehen mielessä: Hän on impulsiivisella tuulella. Nauti seikkailusta, mutta ota maalaisjärki mukaan.

Härkä 21.4.–20.5.

Taputa itsellesi, olet saanut asiasi järjestykseen! Rakkauselämässäsi väreilee alkukuusta, ja 22. päivän jälkeen on aika keskittyä ystäviin ja hauskanpitoon. Harkitse vaikka joulupyhien baarikierrosta!

Miehen mielessä: Hän on poikkeuksellisen rakastavalla ja hellällä tuulella. Anna takaisin samalla mitalla.

Kaksoset 21.5.–21.6.

Onko muka joku, joka EI haluaisi kanssasi mistelin alle? Ihan joka oksalle et kuitenkaan ehdi, sillä töissäkin pitää kiirettä. Keskity olemaan hyvä kuuntelija sekä toimistossa että sen ulkopuolella. Kuun 12. päivä on otollinen aika tehdä romanttisia siirtoja, ja jouluaattona saatat keksiä äärimmäisen hyvän idean.

Miehen mielessä: Hän on sekavassa tilassa. Ole kärsivällinen, mutta älä liian uhrautuva.

Rapu 22.6.–22.7.

Palapelisi alkaa valmistua, vaikka muutama työhön liittyvä palanen vielä uupuukin. Kuun 16. päivä on hyvä ajankohta etsiä yhteisymmärrystä kollegoidesi kanssa. Tahmealta tuntunut elämäsi osa-alue muuttuu yllättäen hauskaksi 22. päivän tienoilla. Huom! Älä välttele mistelinoksaa!

Miehen mielessä: Anna hänen murjottaa rauhassa, niin luvassa on hyvä vastalahja.

Leijona 23.7.–22.8.

Elät vuoden romanttisinta aikaa. Onko kyseessä uusi ihastus vai kenties vanha kiinnostus? Joka tapauksessa 12. päivän jälkeen tämä elämäsi sektori on tulessa. Muista huolehtia budjetistasi, sillä rakkaudentäyteinen mielenlaatusi saattaa ohjata höveleille lahjaostoksille. Kuun 28. saatat solmia työelämäsi kannalta merkittävän suhteen.

Miehen mielessä: Joulun henki on vallannut hänet, ja sinä olet hänen paras lahjansa.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Hauskuutta horisontissa! Mutta korjaa ensin pieleen mennyt asia töissä tai koulussa. Kuun 6. päivän jälkeen kerää kokoon parhaat ystäväsi ja romanttiset lempparikomediasi kunnon leffamaratonia varten. Lopeta kotoilu 21. päivä ja keskity hauskanpitoon ihmisten ilmoilla.

Miehen mielessä: Kuun lopussa hän keskittyy sataprosenttisesti sinuun, joten ota siihen asti iisisti.

Vaaka 23.9.–23.10.

Vaa’an raha-asiat alkavat vihdoin ratketa alkukuusta. Hyvä niin, sillä joulunalusaikana säästäminen ei varsinaisesti innosta. Pidä silmällä vanhaa ihastusta kuun 20. päivä. Liekki saattaa roihahtaa uudelleen.

Miehen mielessä: Hän saa kaikki tuntemaan olonsa hyväksi, mutta huomioi sinua aivan erityisellä tavalla.

Skorpioni 24.10.–22.11.

Kuun lopussa on taikaa. Ota äkkilähtö eksoottiseen kohteeseen tai etsi kotikaupungistasi uusia paikkoja. Täysikuu kuun 22. päivä saattaa heittää eteesi yllättävän asian tai ihmisen.

Miehen mielessä: Häntä havittelee moni, mutta hillitse mustasukkaisuutesi. Hän on omistautunut sinulle.

Teksti JAKE REGISTER
Kuvat MVPhotos