ihohoroskooppi

Ihohoroskooppi paljastaa kauneusrutiinisi ongelmat

Annoimme taivaankappaleiden toimia kosmetologeinamme. Lue ihohoroskoopista, mitä sinun kannattaa muuttaa juuri nyt kauneusrutiineissasi.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

OINAS (21.3.–20.4.)

Sinulla on ollut viime aikoina paljon stressiä, eikä finnien puristeleminen auta asiaa. Vedä syvään henkeä, etsi uusi täsmähoito näpyille ja Lakkaa. Koskettelemasta. Kasvojasi!

HÄRKÄ (21.4.–20.5.)

Ihosi ei ole se, joka juuri nyt kärsii – vaan lompakkosi. Välillä on hyvä hemmotella itseään, mutta älä käytä vuokrarahojasi ökykalliisiin unimaskeihin.

KAKSONEN (21.5.–21.6.)

Rahaa tulee juuri nyt ovista ja ikkunoista ja taloutesi on kunnossa. Hyvä sinä! Mikä sen sijaan ei ole kunnossa, on kuiva ihosi ja finnit leuassa. Palaa takaisin luottotuotteidesi pariin!

RAPU (22.6.–22.7.)

Mielesi on hieman maassa lähiaikoina. Onneksi pian on synttärisi! Hanki itsellesi ennenaikaiseksi syntymäpäivälahjaksi himoitsemasi silmänympärysvoide ja kokeile myös jade-kivestä tehtyä kasvorullaa.

LEIJONA (23.7.–22.8.)

Onko olosi erityisen rohkea? Hienoa! Älä kuitenkaan ole tyhmänrohkea: aurinkosuojaa sisältävien tuotteiden käyttäminen kesähelteillä on hyvin tärkeää. Hanki hyvä aurinkorasva ja käytä sitä.

NEITSYT (23.8.–22.9.)

Älä anna turhan draaman pilata upeuttasi. Pidä ihosi kauniina, äläkä koskaan nukahda meikit naamassa tai skippaa syväpuhdistavaa ihonhoitorutiiniasi.

VAAKA (23.9.–23.10.)

Olet venynyt viime aikoina liian moneen suuntaan ja se alkaa näkyä ihossasi. Sijoita tymäkkään C-vitamiinia sisältävään tehoseerumiin tai kasvohoitoon ja opi sanomaan ei miljoonalle eri projektille.

SKORPIONI (24.10.–22.11.)

On aika puhdistaa mieli patoutuneista tunteista – ja samalla myös tukkoiset ihohuokoset. Tee tuplapuhdistus ja hankkiudu eroon elämäsi kuonasta.

JOUSIMIES (23.11.–22.12.)

Bilehile! Ihosi on öljyinen, koska olet tampannut baarin tanssilattiaa erityisen ahkerasti viime aikoina. Ota käyttöön primer, joka jättää ihosi mattaiseksi ja pakkaa bilelaukkuun kiiltoa poistavaa meikkipaperia.

KAURIS (23.12.–19.1.)

Liika ihon kuoriminen ei tee sinulle kuin hallaa ja vahingoittunut kauris ei ole kenenkään mielestä hyvä asia. Vaihda kuorintarutiinisi hellempään ja yritä olla sekä ihollesi että itsellesi armollisempi.

VESIMIES (20.1.–19.2.)

Joskus huoleton luonteesi saa sinut unohtamaan kosteusvoiteiden tärkeyden, mutta tässä kuussa saat itsesi ruotuun, etkä unohda hoitaa ihoasi.

KALAT (20.2.–20.3.)

Olet hyvin herkkä luonne ja yksikin mustapää saa sinut tuntemaan, että ihohuokosesi ovat kuun kraaterien kokoiset (mitä ne eivät todellakaan ole, hassu!). Rentoudu! Hoida huokosiasi salisyylihappoa sisältävällä seerumilla.

Lue myös:

8 ihonhoitomokaa, joihin liian monet sortuvat

Laajentuneet ihohuokoset – miten niistä pääsee eroon?

4 keinoa välttyä ihon pigmenttimuutoksilta

Lue ELLEstä päivähoroskooppi jokaiselle tähtimerkille.

Teksti Sarah Jasmine Montgomery
Kuvat Fotolia
Toimittanut Mona Kuoppamaa