Huhtikuun horoskooppi

Cosmopolitanin huhtikuun horoskooppi paljastaa tulevat suhdekiemurat ja työkiireet.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

OINAS (21.3.–20.4.)

Periksiantamaton Oinas omaa terveen itsetunnon. Jos olet varma asiastasi, et yleensä vaivaudu kyselemään muiden mielipiteitä, vaan ryhdyt suoraan toteuttamaan suunnitelmiasi. Rohkean luonteesi ansiosta olet aina ensimmäisenä syöksymässä uusiin tilanteisiin, etkä säikähdä, jos matkan varrella vähän kolahtelee. Muiden arvostelut eivät hetkauta sinua, teet omaa juttuasi ylpeänä. Kovasta vauhdistasi huolimatta et koskaan unohda niitä, jotka ovat auttaneet sinua menestyksesi polulla.

Tänä vuonna: Navakka myötätuuli on mukana kaikessa tekemisessäsi. Keväällä joudut ehkä tiukempiin tilanteisiin kuin toivoisit, mutta jos pidät pääsi kylmänä, saat nauttia mieluisista rahaan ja talouteen liittyvistä muutoksista. Myös moni hankala työasia vaatii paneutumistasi, mutta toisaalta aherrus palkitaan  loppuvuodesta paksumman pankkitilin muodossa.

HÄRKÄ (21.4.–20.5.)

Huhtikuu saattaa olla sinulle hieman haikeaa aikaa, mutta muista, ettei sinun tarvitse pohtia maailman menoa yksin, ellet halua. Merkurius ja Venus kannustavat verkostoitumaan, joten tässä kuussa voi olla hyvä idea vastata myöntävästi pomon tai kollegan kutsuun. Osallistuminen kannattaa, sillä sen ansiosta uusia työmahdollisuuksia ilmestyy eteesi kuun keskivaiheilla.

KAKSONEN (21.5.–21.6.)

Vuoristorataa luvassa, mutta muista pitää henkilökohtaiset breakdownit vaunun sisäpuolella. Ai miksi? Verkostoitumisen ja työn saralla on luvassa uusia tuulia. Jupiter sotkee suhdekuvioita 10. päivän vaiheilla, mikä tarkoittaa ikäviä uutisia etenkin parisuhteessa oleville tai sellaista toivoville. Kuivaa kautta on luvassa pidempi pätkä. Buu!

RAPU (22.6.–22.7.)

Suunnitteletko kevätretkeä? Nyt kannattaa suunnata reissuun vaikka yksin, sillä nautinnon planeetta Venus lupaa hauskoja hetkiä matkustelun ja seikkailun muodossa. Jos et voi irrottautua lomalle, päivänkin retki tuo kaipaamaasi vaihtelua arkeen. 14. päivä on täynnä hyvää energiaa. Hyödynnä se hyvin, niin pääset nauttimaan työyllätyksistä ennen kuun vaihdetta.

LEIJONA (23.7.–22.8.)

Jupiterin sijainti Jousimiehessä sytyttää huhtikuusi täysiin liekkeihin. Olet täynnä energiaa ja luovuutesi on huipussaan. Venus lisää merkkiisi säpinää ja saat nauttia romantiikasta sekä kuumasta seksistä. Suhderintamalla todella kukoistaa, eikä sinun tarvitse laittaa rikkaa ristiin. Mahtavaa! Nyt jos koskaan kannattaa lähettää kiinnostavalle tyypille rohkea ”mitä kuuluu?” -viesti.

NEITSYT (23.8.–22.9.)

Hyviä uutisia luvassa! Heti kuun alussa tapaat uuden tuttavuuden, jonka kanssa kemianne kohtaavat välittömästi. 10. päivä luvassa on toinen maaginen kohtaaminen, mutta Venuksen ansiosta tämä on edellistäkin huumaavampi. Kuulostaa hyvältä, vai mitä! Kuun lopulla Merkurius ja Venus lupaavat ihania intiimejä hetkiä, jotka liittyvät jotenkin uusiin tuttavuuksiisi.

VAAKA (23.9.–23.10.)

Huhtikuu on sinulle usein parisuhteelle pyhitettyä aikaa, mutta tällä kertaa kuu alkaa vähän vaisuissa merkeissä. Hautaudut alkukuussa tekemättömien töiden ja velvollisuuksien alle. Onneksi muutos tapahtuu 20. päivä, kun Venus saapuu merkkiisi ja laittaa seuraelämääsi vauhtia. Yhtäkkiä kevät näyttää puhkeavan myös romanttisessa mielessä.

SKORPIONI (24.10.–22.11.)

Rakkauselämäsi taitaa olla aikamoisessa myllerryksessä. Ole tarkkana 10. päivä, kun tähdet tuovat eteesi ihmisen, joka vie sinulta jalat alta. Kohtaaminen on väistämätön, mutta pidä järki päässä, ettet tee hätiköityjä päätöksiä. Työkiireet alkavat kasaantua 17. päivän nurkilla. Pidä tahtia yllä, jotta et hautaudu tekemättömien töiden alle toukokuussa.

JOUSIMIES (23.11.–22.12.)

Oinas tuo merkkiisi romantiikkaa ja hauskuutta, ainakin alkukuuksi. Voimakas Mars laittaa suhdeasioihisi vauhtia myös makuuhuoneessa, mutta tuliset tunteet saattavat sytytellä myös riidanpoikasia. Yritä ratkoa eteesi tulevat hankaluudet 14. päivänä. Silloin saat päätöksiisi apua Auringolta sekä optimistiselta Jupiterilta. Motivaatiosi on tuolloin huipussaan.

KAURIS (23.12.–19.1.)

Huhtikuusi tulee olemaan superkiireinen, mutta onneksi kalenteriisi on varattu aikaa myös levolle. Vältä tärkeitä keskusteluja 2. päivä, sillä ailahtelevainen Neptunus sotkee ajatuksiasi. Tasapainoilu työn ja vapaa-ajan välillä on nyt erityisen haastavaa, mutta älä vaivu epätoivoon. Taakkasi kevenee 17. päivä. Loppukuussa kotirintamalla riittää vauhtia. Luvassa on toivomaasi hauskanpitoa läheistesi kanssa.

VESIMIES (20.1.–19.2.)

Älä lannistu, raskas raatamisesi palkitaan vielä! Myös planeetat tekevät töitä puolestasi, ja raha virtaa luoksesi kuun loppupuolella, jos nyt jaksat antaa kaikkesi. Pidä erityisen tarkasti silmällä sähköposteja ja puhelintasi kuun 10. ja 14. päivä, sillä Jupiter laittaa vauhtia suhteisiisi ja yllättävä hyväntekijä tai yhteistyötarjous ilmestyy eteesi.

KALAT (20.2.–20.3.)

Suhteiden ja kommunikaation asiantuntijat, Merkurius ja Venus, auttavat sinua saamaan äänesi kuuluviin tilanteessa, joka hyödyttää sinua 20. päivään saakka. Neuvottelut palvelevat sinua myös taloudellisesti ja aloittavat kiireisen jakson elämässäsi. Älä siis hämmästy, jos kalenterisi pullistelee loppukuusta tärkeitä töitä ja tapaamisia. Kiire koituu hyödyksesi!

Lue myös:

Millainen tatuointi sinulle sopii horoskooppisi perusteella?

Tähdet sen kertovat: Millainen seurustelukumppani olet horoskooppisi mukaan?

ELLEstä löydät päivähoroskoopin kaikille tähtimerkeille

Teksti Jake Register
Kuvat fotolia
Toimittanut Anna Povenius