Elokuun horoskooppi

Elokuu tuo mukanaan paljon uusia työmahdollisuuksia ja yllättäviä kesäromansseja.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

LEIJONA (23.7.-22.8.)

Leijonana tiedät, että koko maailma pyörii juuri nyt sinun ympärilläsi. Suunnittele maailman extroimmat synttärijuhlat ja nauti saamastasi huomiosta, hottis!

NEITSYT (23.8.-22.9.)

Sinua revitään nyt joka suuntaan ja rientoja piisaa vaikka viikon jokaiselle päivälle – on kuitenkin täysin okei jäädä myös kotiin, jos siltä tuntuu. Älä koe huonoa omaatuntoa kotihiireilystä, mutta muista pitää silti yhteyttä ystäviisi esimerkiksi WhatsApp-ryhmän kautta.

VAAKA (23.9.-22.10.)

Vaikka elokuu onkin leijonan kuukausi, tuntuu sinusta aivan kuin se olisi oma kuukautesi! Käytä ylitsevuotavaa energiaasi tehdäksesi seuraava siirtosi niin töissä kuin rakkaudessa. Pidä mielessä 14. elokuuta – silloin löydät uuden ihastuksen. Nauti!

SKORPIONI (23.10.-21.11.)

Olet työpaikallasi huomion keskipiste ja sinusta voi tuntua, että pienikin mokaaminen johtaa fuduihin. Älä kuitenkaan stressaa – Jupiter, onnen planeetta, on puolellasi talousasioissa ja auttaa sinua saamaan leivän pöytään.

JOUSIMIES (22.11.-21.12.)

Kärsit tässä kuussa valtavasta kaukokaipuusta, joten nyt on täydellinen aika tehdä vuoden upein lomamatka. Tähdet ovat kohdallaan myös sutinarintamalla, mikä on täydellistä lomaromanssia (ja kuumaa lomaseksiä!) ajatellen.

KAURIS (22.12.-19.1.)

Tähdet osoittavat juuri nyt parisuhteeseesi, joten ole varuillasi. Voi olla, että lähennytte entisestään heilasi kanssa tai sitten tajuat, että onkin parempi erota. Jos olet sinkku, saatat ihastua tyyppiin, jonka piti olla vain kevyttä kesähupia – älä särje sydäntäsi!

VESIMIES (20.1.-18.2.)

Elokuun lopussa olet sosiaalisimmillasi, mikä tulee tarpeeseen romanssirintamalla. Seuraava sutina löytyy lähempää kuin aavistatkaan, sillä henkilö, jota olet pitänyt vain ystävänä, osoittaa kiinnostusta myös muussa mielessä. Tartu tilaisuuteen.

KALAT (19.2.-20.3.)

Tuntuuko siltä, että kaikki muut elävät parasta elämäänsä samalla, kun itse olet jumissa työpöytäsi takana? Töissä pakertaminen on tulevan kuukauden mantra, mutta sitten helpottaa ja sosiaalinen elämäsi tulee kukoistamaan. Ensin työ, sitten huvi!

OINAS (21.3.-19.4.)

Itsetuntosi on tässä kuussa luokkaa Beyoncé, eli olet täydessä terässä! Loppukuusta töissä on kiireisempää koskaan. Myös lisätienesteihin avautuu yllättävä mahdollisuus.

HÄRKÄ (20.4.-20.5.)

Elokuu on sinulle akkujen lataamisen aikaa. Se kannattaa, sillä pian planeetat ovat kohdillaan ja loppukuusta sosiaalinen elämäsi saa extra-annoksen (tai neljä) kofeiinia. Tämä pätee erityisesti rakkauselämääsi.

KAKSONEN (21.5.-20.6.)

Kalenterisi on tässä kuussa täynnä ihania kissanristiäisiä ja hottiksia tulee näköpiiriin jokaisesta ilmansuunnasta. Muista kuitenkin: et ole vielä täysissä voimissasi. Juuri nyt on ihan okei rauhoittua ja chillata kotona.

RAPU (21.6.-22.7.)

Yltäkylläisyyden planeetta Jupiter vaikuttaa tässä kuussa työelämääsi – joudut siis valitettavasti istumaan töissä. Kuun puolessavälissä saat kuitenkin yllättäviä lisätuloja, joten hemmottele itseäsi ja törsää ihanaan lomareissuun!