Kuva: MVPhotos

Herkkänahkainen, lempeä, ailahtelevainen: tällainen on kuukauden horoskooppimerkki Rapu (22.6.-22.7.)

Ravun aika on keskellä kukkeinta kesää, joten merkin alla syntyneet levittävät ympärilleen lämpöä ja rakkautta. Tänä vuonna ravulla on edessä kaikkien aikojen kesä!

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Ravun persoonallisuus:

Ravut syntyvät aikaan, jolloin luonto on kukkeimmillaan. Ravut pystyvätkin usein luomaan ympärilleen tunnelman, joka on lämmin ja lempeä kuin kaunein kesäpäivä. Rapua hallitsee auringonvaloa heijastava kuu ja ravun elementti on vesi.

Rapu viihtyy kotona, ja sisustaa asunnostaan kauniin ja harmonisen turvasataman. Rapu reagoi asioihin tunteella, ja suhtautuu kaikkeen joko sydämellä tai välinpitämättömästi. Ailahtelevainen rapu saattaa muuttaa suhtautumistaan toiseen ihmiseen hetkessä, eikä kerro välttämättä tivaamisenkaan jälkeen, miksi teki niin. Herkkä ja haavoittuvainen rapu suojelee itseään loukkauksilta, eikä uskalla puhua tunteistaan, ennen kun tuntee olevansa täysin turvallisella maaperällä. Siksi hän vaikuttaa usein siltä, kuin häntä peittäisi kuori. Kun rapu päättää avautua, hän paljastaa sisimpänsä ja haavoittuvaisuutensa täysin.

Yhteensopivat merkit:

Vaaka ja härkä voivat tasapainotttaa ravun ailahtelevaa tunne-elämää. Luotettavat, avoimet ja sovittelevat merkit tuovat ravulle tämän kaipaamaa turvallisuudentunnetta.

Vältä:

Intensiivinen skorpioni voi olla herkkänahkaiselle ravulle liikaa. Molemmat merkit ovat myös mustasukkaisuuteen taipuvaisia, mikä on helposti ongelmiin ja väärinymmärryksiin johtava yhdistelmä. Neitsyt on puolestaan ujoudessaan ja varovaisuudessaan hankala kumppani ravulle.

Valtit:

Rapu huolehtii läheisistään ja pystyy aistimaan toisten tunnetiloja joskus hämmästyttävän tarkasti. Siksi rapu osaa olla huomaavainen ja lempeä kumppani sekä ystävä. Usein hän osaa antaa toisille ihmisille juuri sen, mitä he tarvitsevat, vaatimatta itse mitään vastalahjaksi. Tunnetaitojensa ansiosta ravut loistavat aloilla, joissa hoivataan, kuunnellaan ja autetaan ihmisiä. Herkkyytensä ja kuvittelukykynsä ansiosta ravut ovat usein myös taiteellisesti lahjakkaita.

Haasteet:

Rapu masentuu herkästi ja muuttuu alakuloiseksi epätasapainoa kohdatessaan. Sen vuoksi ravun kannattaa pitää kiinni rutiineista, jotka tuovat hänelle turvallisuutta. Rapu pelkää kaikenlaista kritiikkiä ja loukkaantuu siitä helposti. Pitkän muistin ansiosta rapu muistaa kaikki kokemansa loukkaukset yksityiskohtaisesti. Oikukkuuden vuoksi ravun kumppaneilta vaaditaan pitkää pinnaa. Ravun elämä helpottuu, kun hän oppii päästämään irti peloistaan ja puhumaan tunteistaan.

Ravun heinäkuu:

Sinulla on ihmeen hyvä olla ja tunnet itsesi vetovoimaisemmaksi kuin aikoihin. Pelkosi ovat tiessään. Kaikki mihin ryhdyt, vaikuttaa onnistuvan. Kuun lopulla päädyt juhlimaan itsellesi tuntemattomassa seurueessa, ja törmäät upeaan uuteen ihmiseen.

Ravun vuosi:

Meneillään on rakkauden ja sitoutumisen vuosi. Jos olet sinkku, tapaat syyskuuhun mennessä mahtavan tyypin, joka haluaa vakavan suhteen kanssasi. Jos olet jo parisuhteessa, kumppanisi haluaa vakavoittaa suhdettanne entisestään. Joulukuussa urasi on nousujohteessa.

Lue myös:

Tähdet sen kertovat: Millainen seurus­te­lu­kumppani olet horoskooppisi mukaan?

Aistitko ympäröivän maailman yksityiskohtia myöten? Erityis­her­källä on kyky tuntea asiat muita vahvemmin

Pitkä­ai­kai­sesta yksinäi­syy­destä kärsivä Iida, 26: ”Yksinäi­sim­milläni koen vain olevani haitaksi muille”