Helmikuun horoskooppi

Onko luvassa romansseja, riitoja vai leppoisia talviunia? Lue, mitä helmikuun horoskooppi tuo sinulle tullessaan.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

VESIMIES (20.1.–19.2.)

Uteliasta vesimiestä pidetään ikiliikkujana, joka ei näytä kotiutuvan oikein minnekään. Totta vain toinen puoli, sillä olet ristiriitaisuuksia täynnä. Rakastat vapauttasi yli kaiken, mutta samalla haluaisit asettua aloillesi. Kukapa sinut pysäyttäisi ellet sinä itse.

Ystävänä olet mutkaton, rehellinen ja reilu, joten olet suosittua seuraa porukassa kuin porukassa.

Tänä vuonna: Pitkäaikainen haaveesi toteutuu lopultakin. Olet uhrannut sen eteen jopa puolet sydämestäsi. Kesän tullen saat puolikkaasi takaisin ja hieman hyvitystä päälle. Lomakausi kannattaa ottaa rennosti kotimaisemissa, sillä taloutesi ei salli juuri nyt kaukomaita. Onnea elämän mittaiseen matkaan ja turha pelko pois!

Miehen mielessä: Vesimies ei luovu sinkkuudestaan helpolla. Jos saat hänet koukutettua, hän onuskollinen ja luotettava kumppani.

KALAT (20.2.–20.3.)

Ajatuksesi ovat alkukuusta niin kiinni töissä tai opiskeluissa, että olet sokea muulle elämälle. Loppukuusta kaipaatkin takaisin huvituksiin ja erotiikkakin jo houkuttaisi, mutta missä kaikki kaverit ovat? Joudut siis paikkailemaan ystävyyssuhteitasi. Meno on parhaimmillaan 23–28. helmikuuta.

Miehen mielessä: Salamyhkäisyys on kiehtovaa, mutta ei aina. Hän on rakastettuna viisasmielinen ja herkkä.

OINAS (21.3.–20.4.)

Et ole immuuni rakkauselämälle, vaikka joku niin väittääkin. Päässäsi on vain nyt liikaa kaikkea, jotta jaksaisit keskittyä yhteen asiaan koko sydämelläsi. Kuun 15. päivän jälkeen huomaat valon lisääntyneen. Se saa viettielämäsikin heräämään ja sitten onkin helmoissa kiinni pitelemistä.

Miehen mielessä: Hän on välillä liiankin riidanhaluinen, mutta tuntiessaan itsensä rakastetuksi, häntä intohimoisempaa kumppania ei ole.

HÄRKÄ (21.4.–20.5.)

Fiiliksesi eivät ole ihan kohdillaan kuun alussa. Joku on pottuillut sinulle pahemman kerran, etkä ole onnistunut puolustautumaan. Koston hetki tulee kyllä, mutta onko kyseinen tyyppi sittenkään sen arvoinen. Lemmenlieskat antavat vielä odottaa kevättä, mutta pankkisaldosi kasvua on mukavaa seurata kuun 22. päivän jälkeen.

Miehen mielessä: Sen lisäksi, että hän on aistillinen ja hellä, hän osaa pitää kodinkin siistinä ja tunnelmallisena.

KAKSOSET (21.5.–21.6.)

Olet altis tapaturmille kuun 10–13. päivien tienoilla. Se voi tarkoittaa vaikkapa omaisuuden kadottamista, jos et ole valppaana. Muutoin menet tukka putkella työn, opiskelun ja velvollisuuksien perässä. Rakkaus haluaa vielä tässä kuussa nukkua talviunta, mutta se heräilee vähitellen.

Miehen mielessä: Seurallisempaa siippaa saa hakea, mutta ehkä sosiaalisuus ja viehättämisen halu menevät joskus liiallisuuksiin.

RAPU (22.6.–22.7.)

Paiskit töitä sokeana maailmalle kuun puoliväliin saakka, ja sitten takkisi onkin ihan tyhjä. Yrität saada energiasi takaisin juhlimalla kaiken vapaa-aikasi. Siitä ei seuraa mitään hyvää. Mitäpä jos pakkaisit kassisi ja matkustaisit 22.–24. helmikuuta henkilökohtaiselle hiihtolomalle?

Miehen mielessä: Hän on ärsytettäessä todella piikikäs, mutta onneksi lyhytvihainen. Sovinnon hetket ovat suloisia.

LEIJONA (23.7.–22.8.)

Suivaannut 3.–5. päivinä ystävillesi niin, että mökötät päiväkausia. Kaunis talvi on mennä ohitsesi, kun purat energiaasi työhösi tai oppikirjoihin. Onni ei saavu valkealla ratsulla, mutta saapuu kuitenkin 20. päivän tienoilla ja aurinko paistaa taas täydeltä terältä elämääsi.

Miehen mielessä: Hän tuntee vetovoimansa, mutta ei silti halua jäädä kakkoseksi. Vetämällä oikeista naruista, saat itsellesi hurmaavan rakastajan.

NEITSYT (23.8.–22.9.)

Sinut tempaistaan heti alkukuusta mielenkiintoiseen hankkeeseen ja vapaudut ikuisen tarkkailijan roolista. Rakkautta ja muuta mukavaa vipinää on luvassa 15. päivästä kuun loppuun saakka. Jos olet sinkku, sinua viedään moneen eri suuntaan.

Miehen mielessä: Kun olet tarpeeksi kärsivällinen, hän on lopulta valmis kuuntelemaan muutakin kuin järjen ääntä. Intohimo löytyy pintaa raapaisemalla.

VAAKA (23.9.–23.10.)

Tähtimerkkisi mukaisesti pelaat nyt kiekkoa kahteen päätyyn, vaikka tiedät, kuinka siinä käy: jäät nuolemaan näppejäsi, kun elämäsi sankarit väsyvät kesken ottelun. Kuun 20. päivänä saat muuta ajateltavaa, kun sinulle tarjotaan uutta mahdollisuutta tulevaisuuden suhteen.

Miehen mielessä: Hän on niin hurmaava, etteivät exät ja nyksät päästä hänestä helpolla irti, vaan he taistelevat viimeiseen asti.

SKORPIONI (24.10.–22.11.)

Elät jälleen kerran keskellä tunnemyrskyä. Onneksi tilanne hellittää 10. päivään mennessä. Kuukauden opetuksesi onkin, ettei kaikki ole kuolemanvakavaa. Eräs kiinnostava hahmo astelee elämääsi loppukuusta. Kevät näyttää, mistä suhteessa on kyse.

Miehen mielessä: Rakkaus on suuri mysteeri, johon ei pidä langeta liian helposti. Syvissä vesissä ui myös se suurin intohimo.

JOUSIMIES (23.11.–22.12.)

Kuukauden teemasi on miettiä, onko tunteidesi kohde rakastettu vai pelkkä kaveri. Suhtaudut häneen liian neutraalisti, ja hän saattaa alkaa katsella muita maisemia. Myös raha ja sen puute askarruttavat mieltäsi. Mietiskelyn sijaan kääri hihat ja lähde ansaitsemaan valuuttaa.

Miehen mielessä: Sohva voittaa välillä seurustelun, mutta leikkimielelle antautuessaan hän on hurmaava rakastaja.

KAURIS (23.12.–19.1.)

Loistat älylläsi koko kuukauden ja siitä on hyötyä työ- tai opiskeluelämässä. 15. päivän aikoihin ratkeaa jokin uraasi liittyvä ongelma ja saat taas nukuttua yösi rauhassa. Mutta minne on kadonnut seikkailumielesi? Pakota itsesi liikkeelle viimeistään 23. päivänä, jolloin amor väijyy sinua iskuvalmiina.

Miehen mielessä: Viileän ulkokuoren alla sykkii lämmin, mutta varovainen sydän. Kun sen kerran valloitat, ei se luovu sinusta helpolla.

Teksti Anne Pennanen
Kuvat Fotolia ja MVPHOTOS