heinäkuun horoskooppi

Heinäkuun horoskooppi

Universumi on valmiina pistämään pakan sekaisin, joten tulossa on odottamattomia uutisia ja yllättäviä mahdollisuuksia.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

OINAS (21.3.–20.4.)

Tähän mennessä vuosi 2019 on ollut huikea ja vähän uuvuttava. Heinäkuussa ehdit viimein relata ja rullata itsesi piknik-vilttiin tai sohvan torkkupeittoon. Pian olet taas täynnä virtaa ja varaat viimein ne treffit, joita olet siirtänyt jo toistakymmentä kertaa.

HÄRKÄ (21.4.–20.5.)

Olet ylityöllistetty töiden ja töiden jälkeisten suunnitelmien suhteen, eikä tahti hidastu hetkeen. Hyvät uutiset: viime hetken staycationin voisi mahduttaa jonnekin kalenterinkoloon. Käytä tilaisuus hyödyksesi, jos sen saat. Ainakin ehtisit nukkua kunnon yöunet.

KAKSONEN (21.5.–21.6.)

Kuun alussa saatat olla töiden uuvuttama, mutta älä anna sen pilata suunnitelmiasi. Paina hommia nyt, jotta voit hengähtää ja nauttia auringosta, kun elokuu saapuu. Ja muista: vastusta halujasi tyhjentää tili kerralla, kun se lopulta täyttyy.

RAPU (22.6.–22.7.)

Tulehan jo kuorestasi, nyt on sinun  hetkesi! Järjestä kerrankin isot bileet, vaikka ajatus ihmispaljoudesta saisi  sinut irvistelemään. Muista, että ystäväsi rakastavat rapumaisen introverttiä sinua.

Juuri nyt: Universumi on valmiina pistämään pakan sekaisin, joten tulossa on odottamattomia uutisia ja yllättäviä mahdollisuuksia. Ravulle tyypillisesti muutokset liittyvät perheeseen, kotiin ja läheisimpiin ihmissuhteisiin. Ehkä tulossa on muutto, alanvaihto tai perheenlisäys tavalla tai toisella? Vaikka muutos vaatisi vähän totuttelua, lopulta se tekee elämästäsi vielä pikkuisen parempaa.

LEIJONA (23.7.–22.8.)

Kuules leijonapeto, vedä syvään henkeä ja yritä vastustaa halua räyhätä tyypille, joka käy hermoillesi. What goes around comes around, eikö vain? Tuskin haluat riidan pilaavan tulevaa synttärikuukauttasi.

NEITSYT (23.8.–22.9.)

Heinäkuun ensimmäinen puolikas on mahdollisuutesi kivan ystäväporukan muodostamiseen. Jos nykyinen jengisi on jo valmiiksi mahtava, tämän kuun jälkeen olette entistä läheisempiä. Vinkki: jos viestiryhmän papatus saa mielesi matalaksi, voit poistaa sellaisen turhuuden elämästäsi.

VAAKA (23.9.–23.10.)

Kaikki katseet kääntyvät nyt sinuun: joko johdat porukkaa muutokseen töissä tai sitten olet huomion keskipisteenä kaveriporukassasi – jopa enemmän kuin yleensä. Koita pitää huolta, että keräämäsi huomio on positiivista. Näin vältät viestiketjut, jotka on omistettu sen jauhamiseen, kuinka ärsyttävä olet juuri nyt.

SKORPIONI (24.10.–22.11.)

Tähdet ovat nyt sillä tavalla kohdillaan, että unohtumaton reissu voi alkaa. Millä rahalla, mietit? Sinulle on kuitenkin aukeamassa mahdollisuus pieneen (mutta silti mainioon) matkaan. Pääset vielä jonnekin! Ala vain suunnitella.

JOUSIMIES (23.11.–22.12.)

Ailahteleva ravun aika tekee sinut kiukkuiseksi, mutta höllääpä vähän. Vältä purkamasta äkäisyyttä lähimpiisi. Kulut ovat nyt korkeat, mutta yllättävä lisätienesti saattaa vielä pelastaa kaiken.

KAURIS (23.12.–19.1.)

Jos et ole vielä kuullut, se on kesä nyt. Piristy vähän! Vaikka työ stressaisi, siitä ei välttämättä tarvitse tai kannata jauhaa tuntikausia silloin harvoin, kun pääset ystävien kanssa drinksuille. Vinkki: Nauti näistä harvoista kesäviikonlopuista. Oikeasti.

VESIMIES (20.1.–19.2.)

Planeetat asettuvat nyt sellaiseen järjestykseen, että myös sinun asioillasi on mahdollisuus järjestyä. Yhtäkkiä olet ihminen, joka tekee aamutreenejä ja heittelee kalenterikutsuja ympäriinsä. Kuka hemmetti edes olet?

KALAT (20.2.–20.3.)

Ravun aika saa tunne-elämäsi kiehumaan yli, joten ota fiilikset hyötykäyttöön. Kanavoi emootiot angstiseen taiteeseen, osallistu paineita purkavalle barre-tunnille tai heittäydy kesäromanssiin.

Lue myös:

Tähdet sen kertovat: Millainen seurustelukumppani olet horoskooppisi mukaan?

Millainen tatuointi sinulle sopii horoskooppisi perusteella?

ELLEstä löydät päivähoroskoopin kaikille tähtimerkeille

 

Teksti JAKE REGISTER
Kuvat Fotolia
Toimittanut Miia Vähähyyppä