härkämies

Härkämies: tämä kaikki sinun tulee hänestä tietää

Hän saattaa olla itsepäinen, mutta on aina tukenasi.

Syntymäpäivä: 20.4.-20.5.

Tyyppi: Kiinteä maamerkki

Avainsanat: Luotettava, rento, käytännöllinen, aistillinen, romanttinen

Kuuluisia härkiä: Travis Scott, Rami Malek, Robert Pattinson, David Beckham, Jesse Puljujärvi, Nikke Ankara

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Yhteensopivimmat merkit:

Härän luotettavuus, käytännönläheisyys ja ahkeruus vetoavat niin neitsyeen kuin kauriiseenkin. Nämä maamerkit nauttivat fyysisestä kosketuksesta, ja härän kyvyt makuuhuoneessa ovat heille ehdoton plussa.

Härkämies ja parisuhde:

Härkä on eläinradan toinen tähtimerkki, ja kiinteänä maamerkkinä introvertti, itsepäinen sekä realistisempi kuin muut eläinradan merkit. Elämä härän kanssa on rentoa ja rauhallista, eikä odotettavissa ole suuria rakkaudenosoituksia. Härkä on kuitenkin yksi uskollisimmista tähtimerkeistä, ja voit luottaa siihen, että hän tukee sinua joka tilanteessa – härkämies myös osoittaa uskollisuutensa usein teoilla sanojen sijaan.

Kiinteänä merkkinä härkä ei tee hätiköityjä päätöksiä, eikä suhteenne etene ennen kuin hän on täysin varma tunteistaan sinua kohtaan. Härälle tärkeintä on rakentaa suhde, jolla on pysyvää arvoa, mutta kun hän on valmis sitoutumaan sinuun, hän tekee sen täysillä.

Härän hallitseva planeetta Venus edustaa harmoniaa, ja härän seuralla onkin rauhoittava vaikutus. Hän ei koskaan yritä muuttaa sinua, ja haluaa varmistaa, ettei kukaan tai mikään pääse huojuttamaan suhteenne tasapainoa. Maamerkkinä, jonka hallitseva planeetta edustaa romantiikkaa ja nautintoa, härälle fyysiset kiintymyksen osoitukset ovat tärkeitä. Härkää hallitsevat hänen aistinsa, ja hän näyttää aina tyylikkäältä, tuoksuu hyvältä ja hänellä on pettämätön maku.

Et myöskään tule pettymään suhteenne fyysiseen puoleen. Härkämies on luonnostaan aistillinen, ja hänelle seksi on yleensä pitkä prosessi. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että seksi härän kanssa on tylsää tai epätyydyttävää, ja vaikka hän usein noudattaakin samaa kaavaa, sinun nautintosi on hänelle yhtä tärkeää kuin hänen omansa. Ja kukapa kieltäytyisi taatusta orgasmista?

Härän herttaisuus ja tietynlainen passiivisuus tarkoittavat, ettei hän halua astua kenenkään varpaille. Tämän vuoksi sinusta saattaa tuntua siltä, että suhteenne polkee paikoillaan. Härkämies istuu mielellään matkustajan paikalla, joten suunnitelmien teko jää yleensä sinun vastuullesi. Jos et ota ohjaksia käsiisi, on härkämiehesi täysin tyytyväinen Netflixin katseluun sohvalla, ja voit sanoa hyvästit romantiikalle suhteessanne. Härkä on myös tunnettu itsepäisyydestään, eikä hän pidä mukavuusalueensa ulkopuolelle astumisesta. Hän ei kuitenkaan sano tätä sinulle suoraan, vaan hangoittelee vastaan viimeiseen asti typeriä tekosyitä keksien.

Onnistunut suhde härän kanssa vaatii, että asiat välillänne etenevät järjestelmällisesti ja ilman draamaa. Härkämies ei ole kanssasi joustava, mutta sinunkaan ei sitä tarvitse olla. Kunhan keskusteluyhteytenne säilyy ja puhutte asioista suoraan, suhteenne välttyy suurimmilta ongelmilta, joita härän itsepäisyys yleensä tuottaa.

Härkämiehesi on erittäin nirso ihmissuhteissaan, eikä olisi kanssasi mikäli ei oikeasti pitäisi sinusta. Uskalla siis panostaa suhteesenne täysillä, ja vaikka härkä ei yllätä sinua päivittäin spontaanein rakkaudenosoituksin, on hän aina tukenasi.

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös:

Kuuma seksihoroskooppi: tällaisia eri tähtimerkit ovat sängyssä

Horoskooppimerkkisi paljastaa, kuinka vaarallinen olet

Teksti Cosmon toimitus
Kuvat MVPhotos