Watch my back! Reppu on uusi luksuslaukku

Nimikoidut tennarit ja kalliit käsilaukut voi nyt hetkeksi unohtaa.

Burberry Prorsumin kevätnäytöksessä lavalle marssitettiin toinen toistaan upeampia, monogrammein varustettuja nahkareppuja, jotka myytiin loppuun hetkessä. Onnekkaimmat, kuten Cara Delevingne, kantavat nyt nimikirjaimin koristeltua reppua ylpeästi olallaan.

Christopher Baileyn luomus riipaisee ihanuutensa lisäksi myös hintansa puolesta (995 e), mutta onneksi korvaavia versioita löytyy. Valitsimme trendin innoittamana kuusi kaunista, kiinnostavaa ja coolia reppua. Käsityötaitoiset voivat kirjailla nimikirjaimensa itse.

Hopea reppu 35 e, Monki.

Tällä repulla on monia hyviä ominaisuuksia: se loistaa pimeässä, sitä voi käyttää peilinä ja sen cooliuslevelit ovat katossa.

Tikattu reppu 79,99 e, Esprit.

Espritin tikattu versio on klassisen tyylikäs pienellä jujulla.

Salkkureppu 39,99 e, Zara.

Tämä salkku saattaa aluksi hämätä, mutta se on kuitenkin oikeassa kategoriassa. Laukun hihna on nimittäin mahdollista muuttaa repun olkaimiksi. Kätevää!

Minireppu 395 e, Marc by Marc Jacobs (www.net-a-porter.com).

Marc Jacobsin Luna-minireppu sopii täydellisesti tyylitietoiselle, joka tarvitsee tilaa vain perussetille: kännykälle, avaimille ja lompakolle.

Tekoturkisreppu 56,34 e, Adidas (www.asos.com).

Uuden salikassin etsintä on ohi! Tämä Adidaksen tekoturkisreppu pitää tavarasi turvassa – ja toimii pehmeänä tyynynä rankan treenisi jälkeen.

Harmaa reppu 94,95 e, Herschel (www.zalando.com).

Pelkistetty, simppeli, tyylikäs ja kaiken lisäksi tilava. Mitä muuta repulta voi toivoa?