Tervetuloa Cosmoon, Madde!

Cosmon uusi bloggaaja on 28-vuotias Madde eli Marika, joka asuu Los Angelesissa. Madden blogi vie lukijat seuraamaan hänen arkeaan Enkelten kaupungissa. Mutta miten Madde oikein päätyi Los Angelesiin?

Kerro jotain itsestäsi!
Olen kotoisin Helsingistä. Parikymppisenä lähdin opiskelemaan

kansainvälisiä suhteita ensin Viroon ja siitä matka jatkui Hollantiin ja Sveitsiin.

Miksi muutit juuri Los Angelesiin?
Mieheni on täältä kotoisin, joten seurasin miehen perässä.

Milloin ja miksi aloitit oman blogin?
Aluksi bloggailu oli lähinnä hauska harrastus, jonka avulla pidin ystäväni ja perheeni ajan tasalla siitä, mitä touhuilin ulkomailla. Samalla tiellä olen edelleen. Kun mahdollisuus siirtyä Cosmon sivuille ilmaantui, en epäröinyt hetkeäkään. Cosmo on kansainvälinen, tyylikäs ja upea lehti.

Millaisista asioista bloggaat? Mistä aiot blogata Cosmon sivuilla?
Blogistani löytyy niin arkea Los Angelesissa, muotia, julkkiksia kuin matkusteluakin. Cosmon sivuille lupaan tuoda tuulahduksen Kaliforniaa juttujeni kautta.

Keiden blogeja seuraat?
Suosikkejani ovat Cupcakes and cashmere, Losissa aiemmin asunut tanskalainen laulaja Anine Bing, Camille Styles ja Cheynne meets Chanel. Suomalaisista suosikkejani ovat P.S. I love fashion ja Kalastajan vaimo.

Kuvaile tyyliäsi? Keiden tyyliä ihailet? Mikä on suosikkivaatteesi?
Oma tyylini on muuttunut Yhdysvaltoihin muuton jälkeen rennommaksi. Ennen pidin klassisista, musta-valkoisista vaatteista. Boheemimpi ja värikkäämpi pukeutuminen on nyt alkanut viehättää minua. Pidän Olivia Palermon, Nicole Richien, Rachel Zoen ja Elle Macphersonin tyylistä. Tämän hetken suosikkivaatteeni ovat värikkäät farkut sekä pitkät hameet ja mekot.

Mikä on parasta Kaliforniassa?
Aurinko ja rentous.

Mistä haaveilet?
Viime vuosien aikana tulevaisuuden haaveeni ovat muuttuneet paljon. Haluasin tehdä jotain luovempaa työtä ammatikseni. En enää stressaa tulevaisuudesta, vaan annan asioiden mennä niiden omalla painollaan. Onnellisuus, mahdollisuus nähdä ja kokea sekä perhe ovat kuitenkin pysyviä haaveitani.

L.A. Madde -blogi