Näin syntyi Cosmon muotijuttu

Kurkkaa kulisseihin! Valokuvaaja Jan Lönnberg ja stylisti Sofia Oksanen kertovat, miten heinäkuun Cosmon California dreamin’ -muotijuttu syntyi.

Stylisti Sofia Oksanen ja valokuvaaja Jan Lönnberg matkustivat Kapkaupunkiin ja löysivät täydellisen kuvauspaikan heinäkuun Cosmon muotijuttua varten.

– Valitsimme lokaatioksi Muizenberg Beach -nimisen rannan, koska paikka oli upea, ja aurinko nousi ja laski juuri oikeassa kulmassa. Ainoana haasteena oli kova tuuli, Jan kertoo.

Muizenberg Beach on surffareiden suosima ranta. Rantaviivaa reunustaa värikäs jono koppeja.

Kuvaukset kestivät koko päivän. Kuvausryhmä eli sään armoilla ja vaihtoi lokaatiota kesken kuvausten voimistuneen tuulen ja pilvisen ilman vuoksi. Muilta kommelluksilta onneksi vältyttiin.

– Muuten kuvaukset sujuivat hyvin, ja meillä oli super hauska päivä yhdessä, Jan kiittelee.

Näin pitkällä putkella pystyy kuvaamaan kauas.

”Koska Jan kuvasi pitkällä putkella, tarvitsimme radiopuhelimet, jotta pystyimme kommunikoimaan.”, Sofia kertoo.

Jutun malleiksi Jan ja Sofia valitsivat ihkaoikean California Couplen eli mallipariskunnan, joka seurustelee siis tosielämässäkin.

– Mielestäni heidän aidot tunteensa välittyvät hyvin kuvista. Heitä oli ilo kuvata. Mallipariskunta kiitteli kuvauksista jälkeen päin. Heidän sanojensa mukaan kuvauspäivä oli tehnyt hyvää heidän suhteelleen!

”Auto on tärkeä tukipiste kuvauksissa. Siellä vaihdetaan vaatteita, meikataan, syödään ja kuljetetaan tietenkin vaatteita ja rekvisiittaa.”, Sofia kertoo.