10 asiaa, jotka tarvitset vaatekaappiisi juuri nyt

Joko nämä trendit löytyvät sinun vaatekaapistasi?

1. Baskeri

Baskeri on pitkästä aikaa pariisitar-hehkutuksen siivittämänä päähine numero yksi.

2. Pussybow-pusero

Päivitä puvustosi tänä syksynä unohdetulla klassikolla, väljällä silkkipaidalla. Se näyttää romanttiselta, kun sidot huiviosion rusetille tai rokkaavan boheemilta, kun annan huivin liehua vapaana ja avaat muutaman napin.

3. Midi-vekkihame

It-hameen hankinnassa tärkeintä ovat pituus, laskeutuva materiaali ja pliseeratut vekit. Valitse reippaasit yli polven ulottuva mitta. Väri ja materiaali voivat olla mitä vain. Ehkäpä nahkaa tai metallinhohtoa?

4. Pörrotakki

Satsaa pitkäkarvaiseen pörrötakkiin. Jos et pelkää tulla rinnastetuksi lumimieheen, valitse polvipituus.

5. Flarelahkeet.

Usko jo, trumpettilahkeet ovat kuumat. Jos lahkeiden uudet muodot tuntuvat jännittäviltä, aloita farkuista. Bootcut-malli on klassikko, joka sopii melkein jokaiselle vartalotyypille.

6. Nahkaculottesit.

Kesän suosikkihousuista tulee kertaheitolla syksyisemmät, kun valitset materiaaliksi nahan.

7. Kelsikarva.

Seiskaritrendin myötä kelsikarva on taas in. Se on oikeastaan talvisempi versio mokasta. Lämpimän ruskean mokan ja valkoisen karvan yhdistelmä on ikiklassikko, mutta mustaa on helppo yhdistellä.

8. Nauhahuivi.

Jos ostat tänäsyksynä yhden asusteen, valitse pitkä ja kapea, nauhamainen huivi. Voit kieputtaa sen muutaman kerran tiukasti kaulalle tai pyöräyttää ympäri vain kerran ja jättää päät liehumaan.

9. Maata hipova villakangastakki.

Herkistä aistisi syystakkiostoksilla ja etsi pitkää nilkkapituista villakangastakkia. Metsästä upseerihenkistä, kaksirivinapitettua takkia vyöllä ja suurilla kauluksilla

10.Vyötärökoru.

O-ou, ne ovat täällä taas. Vyötäisille asettuvat ketjukorut olivat viimeksi muodissa 2000-luvun alussa, mutta unohda ne mielikuvat. Tänä syksynä Louis Vuitton stailasi vyötäröketjun minimalistisen ribbineuleen ja nahkahousujen kanssa.

Kuvat: Imaxtree

Tyyli-inspiraatio: Bilelook

Materiaalicrush: sametti

Päivän tyyli: Moderni pitsimekko