1.    Pyöreät RayBanit
Mitä näistä klassikoista nyt voisi enää edes sanoa. Jostain syystä ne vain tuntuvat sopivan ihan jokaisen asun kanssa ja omille kasvoille juuri sopivilta. Nämä lasit ovat kulkeneet mukanani niin kauan, että ihmettelen miten ne eivät ole vieläkään edes naarmuilla. 

2.    Nahkatakki
Jos minulta kysytään suosikkivaatettani, se on ehdottomasti nahkatakki. On ollut vuosia. Tunnen oloni todella mukavaksi nahkatakissa, enkä keksi paitaa, tai arkista mekkoa minkä parina nahkatakki ei voisi kulkea.

3.    Röyhelöhame
Tämä samainen kerroshame on ehkä villikortti, mutta se on kulkenut mukanani niin festareilla, arkena, ulkomailla, illanvietoissa kuin nyt myös tänään ihan perus toimistoasuna.
Olen ehdottomasti enemmän hameihminen kuin housutyyppi ja olo on aina rentoutuneempi hameessa, tai mekossa kuin kiristävissä farkuissa.

4.    Valkoinen t-paita
Materialtaan laadukas t-paita on pitkäikäinen ja ehdottomasti niitä vaatekaapin perus kulmakiviä mitä on hyvä olla parissa eri värissä muutama :) 

5.    Dr.Martens maiharit
Jännä että Martensit ennen puristivat jalkojani, mutta nyt ne ovat yhdet mukavimmista maihareista. Omani ovat myös kestäneet todella kovaa kulutusta ja uskon että näissä samaisissa saappaissa pystyn vielä vuosia tepastella.
Jos teilläkin on ollut alkuun Martensien kanssa ongelmia, niin ei hätää ne luultavasti muokkautuvat siitä kyllä :) 
(Saan myös paljon kyselyitä tästä käyttämästäni Dr.Martens mallista ja se on se klassinen nahkainen Pascal Black Virginia).

 

 

Sunglasses - RayBan
Leather Jacket - Superdry
T-shirt - Busnel
Skirt - BikBok
Shoes - Dr.Martens

Photos: Kira Kosonen

Kommentit (4)

Sande

Mä tilasin vuosien haaveilun jälkeen vähän aikaa sitten mustat kiiltonahkaiset Martensit. Olis kiva saada vinkkejä millä ja miten ne "kesytetään"... Sisällä olen niillä hetken välillä kävellyt ja kertaalleen uskalsin laittaa jalkaan, kun hain tytön päiväkodista. Mutta autoahan niillä olikin hankala ajaa, kun ei taivu mihinkään 😯 Toisen kengän jalkapöydän päällä oleva saumakin tuntuu painavan. Eipä ole noin hankalia kenkiä ikinä ollut, mutta haluan uskoa, että sun tavoin joskus hehkutan niiden ihanuutta 😊

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Hei mulla oli toi ihan sama jalkapöytäjuttu. Kengissä jokin sauma painaa tosi ikävästi siihen jalkapöytään ja meni kyllä muutama käyttökerta ennen kun se kohta jotenkin "pehmeni". Mitään kikkakolmosia en siis tähän valitettavsti keksinyt. Käytin vain kenkiä hammasta purren haha :D En tiedä oliko siitä apua, että minulla oli villasukat jalassa nimittäin talvella käytin lähes päivittäin Martenseja ja siinä ne sitten lopulta pehmenivät :) 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat