Täällä yksi lennosta täysin turvonnut ja aikaerosta ihan pihalla oleva onnellinen matkaaja.
Laskeuduin tänään Sydneyhin auringonnousun aikaan ja koko kaupunki kylpi niin kauniissa valossa, ettei voinut muuta kuin hymyillä koko taksimatkan hotellille suupielet ihan korvissa.
Hotellilla odotteli Kira, joka oli saapunut kaupunkiin jo päivä ennen minua. Tarkoitushan oli lentää kaupunkiin samana päivänä (Kira suoraan HongKongista), mutta taidettiin olla niin innoissamme kun lentoja ostettiin ettei mennyt päivämäärät ihan kohdilleen ja huomattiin vasta muutama päivä sitten että ollaankin ihan eri päivinä laskeutumassa.

Mitäpä tuosta, pääasia, että ollaan nyt vihdoin molemmat onnistuneesti samassa kaupungissa ja kaikki kolme viikkoa vielä aikaa täällä seikkailla.
Aloitettiin tosin meidän seikkailut tänään niinkin hurjasti, että ihan turreina talsittiin suoraan oopperatalolle ja siitä takaisin hotellille päiväunille :D

Kroppa käy pitkästä lennosta ihan ylikierroksilla, joten veikkaan, että tämä päivä otetaan aika iisisti ja huomenna sitten kaupungin kimppuun uusilla energioilla.

 

 

P.s Vitsi mikä ilma! Tuntuu niin ihanalta tuntea aurinko iholla ja ihailla sinistä taivasta – ihan kuin olisi ollut hetken värisokea, kun täällä palmujen vehreys ja sininen taivas tuntuu yhtäkkiä niin kirkkaalta väripaletilta.

 

 

Pants & top - H&M
Sunglasses - Saint Laurent
Shoes - Gucci
Bag - Chanel
Photos of me: Kira Kosonen

Kommentit (6)

Vierailija

Oih, mä haluun myös lämpöseen! Tuli muuten tässä mieleen, että onko sinulta tullut jo postaus, jossa vastaat kysymyksiin (kun tammikuussa sai kysyä sinulta uusia kysymyksiä)? Onko minulta mennyt vastaukset täysin ohi? :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Hei hyvä kun kysyit! Ei nimittäin ole 😭 Piti vastata niihin lentokoneessa, mutta en ehtinyt 🙈 katsotaan, toiv saan niihin vastattua nyt täällä, mutta tulossa on vähän viiveellä jokatapauksessa ☺️

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram