En varmasti ollut ainoa autonsa kanssa tänään kinoksissa kamppaileva? Itse asiassa minusta tuntuu, että pääsin helpolla. Olin jättänyt autoni hetkeksi tien varteen parkkiin ”helppoon paikaan”, mutta poissa ollessani lumiaura oli pitänyt huolen siitä että, takaisin tullessa oli auton reunoja koristamassa polven pituinen lumiaita. Etsiessäni takakontista lapiota, muistui mieleeni ukkini vanha autolapio ja postaus minkä kirjoitin siitä vuonna 2012 :D
Oli pakko nostaa se tänne näiden lumikinosten kunniaksi. 

 

 

KIITOS UKKI LAPIOSTA

"Otin sen vanhasta Mersustasi kun ostin oman ensimmäisen autoni ja siitä lähtien se on kulkenut takakontissani. Otin myös autoimurisi - voin päätellä sen ulkonäöstä ja tehosta, että se on ensimmäinen koskaan valmistettu autoimurin yritys. Iso möhkäle, mikä ei tietenkään enää toimi, mutta en raaski heittää sitä poiskaan.

Kuten en tuota lapiotakaan.
Eilen ajaessani kotiin huomasin että lumiauran jäljiltä autotallini oven edessä oli jättimäinen lumikasa. Manailin etten ehdi kotiin katsomaan jo alkanutta Australian Masterchefin loppuhuipennusta - huipputärkeää hommaa, olenhan tuohon sarjaan aivan koukussa! Laskeskelin, että kasan raivaamiseen menisi kevyesti ainakin seitsemän minuuttia ja takaraivossani soi poikaystäväni saarna siitä, kuinka minulla pitäisi muka olla oikea kunnon lapio tällaisien lumipäivien varalle takakontissa.
Niin, no ehkä sellaisella tämä työ olisi tosiaan hoitunut nopeammin, mutta tällä edesmenneen ukkini (antiikki)lapiolla on kovasti tunnearvoa. Se on ainakin 30 vuotta vanha! Ja kyllä tässä kohtaa tunnearvo voittaa senkin seikan, että siitä löytyy tehoa vähemmän kuin hiekkalapiosta.

Hartaan lapioimisen jälkeen oli vihdoin lumikasan kanssa valmista ja juuri kun olisin päässyt talliini sutjakkaasi ajamaan, osui näkökenttääni nainen joka hieman kauempana yritti samaisen lumiauran jäljiltä kaivaa autoaan käsin esiin lumihangesta – ja vielä ilman lapasia!
Kokkiohjelman finaali, vaiko tuo selvästikin hädässä, ehkä töistä myöhässä oleva nainen? 
En voinut muuta kuin marssia paikalle antiikkilapioni kanssa ja tarjoutua apuun. Siinä me sitten seuraavat kymmenen minuuttia kaivettiin taas ja manailtiin jokavuotisia lumikinoksia.
Urakan jälkeen sain todella lämpimät kiitokset avustani ja itse mielihyvää jo siitä, että antiikkilapiosta oli apua <3"
 

 

Parasta on auttaa naapuria hangessa :) 


- Julia 2012

Kommentit (7)

Vierailija

Ah Mä muistan tän sun asukuvan, se oli upein pitkästä aikaa, ja ostin tuon saman paidan ja laukun myös <3 molemmat jo tosin myyty nyt mutta silloin ihanat! :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Eikä! 🙈❤️ Harvoin kuulee näitä ja tuntuu niin hassulta, että olen vaikuttanut jonkun ostospäätökseen 🙈

Allu

Muistan tämän postauksen 😍 sinun seurassasi ei ole vielä tylsistynyt. Kiitos ihanista postauksista Julia 😍❤

Vierailija

Siis mitä. Enhän mä oo blogeja lukenut kun ehkä parisen vuotta, niin miten mä voin muistaa tän, jos tää on kuus vuotta vanha 😂 apua miten aika menee. Muistan, miten ihailin sulla noita litoja, ite kun en ikinä vois käyttää, taittaisin nilkkani heti..

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram