Myönnetään, olen ihan untuvikko mitä tulee vintage-laukkujen hankintaan ja varsinkin jos sellainen pitää nettikirppikseltä hankkia, niin olen ihan sormi suussa. Klassinen Chanel mini square caviar-nahassa on ollut jo pitkään haavelistalla ja kun sellainen tuli Designer Corneriin, oli Kira superystävä ja heti laukun bongattuaan huuteli av, yv, jono ja ties mitä muuta kirppis-sanastoa koska tiesi, että olisin luultavasti yrittänyt huudella samoja jos olisin itse laukun ennättänyt tuolta FB-rymästä bongata.

Kiitos Kiran vikkelien liikkeiden sain kun sainkin laukun ja pienen jännittämisen, stalkkauksen, aitoustodistuksien, meilien, lisäkuvien ja myynti-ilmoituksessa olleiden kuvien Googlen kuvahakuun syöttämisen jälkeen (poikaystävä vaati tsekkaamaan kuvat Googlesta, ettei ne olisi vain jostain muusta myynti-ilmoituksesta kopioituja) Chanel lähetettiin vakuutetulla postilla tänne ja onkin siitä asti keikkunut olalla.

 

 

Laukku on supervanha, mutta yllättävän hyvässä kunnossa. Se on hieman menettänyt muotoaan ja ihan pientä nahan kulumista näkyy reunoissa - ei tosin ollenkaan niin pahasti kun esim omassa Chanel Boyssa (lampaannahkaa), joten tämä oli mielestäni hintaansa nähden todella hyvä löytö. Nämä caviar-nahkaiset laukut selvästi kestävät aikaa ja koska käytän laukkujani paljon, on ehkä jatkossakin pysyttävä tässä Caviarissa, tai muussa hieman kovemmassa nahassa. (Myös punainen Chanel patent-nahkaisena on ollut todella kestävä).

Ollaan muuten Kiran kanssa jo aikoja sitten kuvattu video missä puhutaan vähän näistä laukkujen eri nahoista ja mitä oltaisiin itse haluttu tietää ennen ensimmäisen Chanelin ostoa. Jostain syystä tuo video ei koskaan nähnyt päivänvaloa, mutta on edelleen tallessa – olisiko se jotain mitä haluaisitte nähdä, vai annetaanko olla? :D

 

P.s Millaisia kokemuksia teillä on ollut nettikirppiksistä? Onko kaikki mennyt aina suunnitelmien mukaan, vai onko eteen tullut huijauksia tai huonokuntoisia tuotteita?

 

 

Coat - TopShop
Dress - Zara
Shoes - Zara
Hat - H&M
Bag - Chanel
Photos: Kira Kosonen

Kommentit (25)

Sinisilmänen

Mää ostin kerran fb kirppikseltä nilkkurit. Laitoin rahat myyjän tilille, mutta kenkiä ei koskaa näkyny. Aikoi postittaa..😁 Onneksi kyseessä oli vaan 20e joten ei jääny harmittaa. Oma moka ku maksoin ennakkoon, mut kuulin jälkeinpäin et tämä sama myyjä harrasti tätä fb kirppiksillä.

Vierailija

Miksi kaikilla bloggaajilla pitää olla näitä Chanel-laukkuja ja postauksia niistä? Postaukset muistuttaa niin paljon toisiaan kun kaikilla on sama sanoma. Sä tunnut ottavan paljon mallia Didemistä, vaikka sulla itselläsi on paljon parempi maku ja tyyli. Yksilöllisyys ja hyvä itsetunto kunniaan.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Hei :) Eihän suinkaan kaikilla ole - enemmänkin ehkä muodista kiinnostuneilla. Chanel on ajaton klassikkolaukku ja siksi varmasti monelle mieluisa laukkuvalinta. Se kun on sellainen minkä voi joskus sitten antaa vaikka lapselleen tai tarpeen tullen myydä eteenpäin kun arvo säilyy niissä niin hyvin :)

Itse ostin ensimmäisen Chanelini jo vuosia sitten, ennen kuin kenelläkään kaverilla tai silloin vielä läheisellä kollegalla sellaista oli, joten en koe ottavani mallia tässä nyt oikein kenestäkään :) Olen pienestä pitäen pitänyt vaatteista ja asusteista ja siitä on tullut sellainen harrastus. Inspiroidun toki ystävieni, kadulla kulkevien tuntemattomien ihmisten tai kollegoiden tyylistä (ja Didemhän on supertyylikäs :)
Oma tyyli on kuitenkin aina ollut omani ja puen päälle niitä asioita missä on hyvä olla ja mistä tykkään. Ei sen kummenpaa.

Ihanaa päivää <3

Vierailija

Tänne lukijoiden suuntaan vaan näyttää siltä, että inspiroitte toisianne monessa asiassa hyvin samalla lailla. Ei siinä mitään pahaa ole. On vaan kiva nähdä erillaisia valintoja tästä lukijan näkökulmasta. Voihan olla, että juuri sinä aloitit Chanel-huuman myös laukuissa. Välillä vaan ei voi olla hymyilemättä samoille lasten nimille, matkakohteille, sisustuksille jopa tatskoille. Musta on kiva nähdä mikä on in, vaikka itse etsin aina yksilöllisempiä ratkaisuja. Mutta olet varmaan oikeassa siinä, että muoti on perässä juoksemista ja yhden asian tunnustamista ja siksikin samanlaista. 😉

EmmaM

Tämä video kiinnostaisi! 😊 Omat Chanel-haaveet odottelevat vielä paksumpaa tilipussia, mutta onhan sr hyvä suunnitella etukäteen :D

Heidi

Välillä hyviä ja välillä huonompia kokemuksia. Yleensä huonommat kokemukset on tullu kun olen itse myynyt, noutoja on vaikea sopia tai niitä perutaan. Taisin tuolta samasta ryhmästä ostaa laukun, jota ehdin vuoden etsiä. Sain laulun erittäin hyvään hintaan luotettavalta myyjältä. Olin ihan super tyytyväinen kauppoihin

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Jep, poikaystäväni kanssa välillä jossain Torissa myydessään naureskelee miten hankala on sopia noutoja ja tavarasta pitää ottaa satoja kuvia ja antaa ties mitä outoja tietoja :D 

Tuo FB-ryhmä vaikuttaa kyllä hyvältä! Uskallan ehdottomasti ostaa toistekin :)

Have an Ice Day

Olen myynyt paljon merkkilaukkuja FB kirppiksellä ja sieltä ostanutkin. FB:ssa eri laukkumerkkien kirppiksellä usein ryhmään pääsee vain kaverin suosittelemana niin aika turvallisin mielin voi ostaa ja tietty jos pääsee hakemaan laukun itse niin sekin luo turvallisen ostokanavan.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Jep, juurikin näin :) Olen myös käsittänyt että ylläpitäjät todella tarkkoja ja säännöt tiukkia. Tosi kiva, että nämä ryhmät toimivat näin hyvin :)

Jenna9

Saako udella paljonko maksoit laukusta? Itselläni etsinnässä samanlainen, hieman isommassa koossa vaan :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

1550€ maksoin (norm hinta näissä yli 2000€ ja koko ajan vaan kallistuu :o )

Toivottavasti oma löytyy :) 

Lelele

Moi!
Eikö sun Boy oo kestänyt? Vihdoin monen vuoden jälkeen oon pian menossa (toivottavasti löytyy) hakemaan omaa poikaani kotiin 😍

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Siinä on kulmat kuluneet :/ (mutta siis silti ihan käytössä on :))

Ja onhan tuo oma Boy jo vanha, enkä voisi kehuskella, että olisin ollut aina todella varovainen sen kanssa :D Kannattaa siis ehdottomasti - jos ostat boysi lampaannahassa, niin pitää siitä ekstrahyvää huolta :)

Mari / Marin silmin

Mielellään näkisin videon. Lambissa on se hyvä puoli, että hyvässä laukkuspassa siitä saa taas ihan priiman, mutta puhkikulunutta caviaria ei noin vaan korjatakaan, eli puolensa ja puolensa kummassakin. Itse olen vannoutunut lamb fani ja käytän myös calfia Chaneleissa sekä erikoisempia nahkoja, caviar ei taas iske, omaan makuun liian muovimainen.

Itse ylläpidän Chanel laukkuryhmää FB:ssä ja meille sisäänpääsy on jo tarkkaa ja me ylläpitäjät aika (lue: todella) tarkkoja tuotteista, mitkä tulee myyntiin. Mutta sen ansiosta ryhmäläiset saa hyvillä mielin tehdä kauppaa. DC on myös hyvä myynti- ja ostopaikka 👌.

Anna

Oi! Missä sellaisia laukkuhoitoloita on? Täytyy etsiä, kiitos, en ollut kuullutkaan :) Caviar on munkin makuun vähän kova, sykin ehdottomasti lambille!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram