En saanut viime yönä unta. Kävin läpi läsnäolemisen mieliharjoittelua, laskin lampaita, tuijottelin kattoa ja yritin pitää ajatukseni kurissa. Ne sinkoilivat kuin sokerihumalaiset lapset päiväkodissa. Sellaista vauhtia että en edes itse pysynyt oman mieleni tahdissa.

Ajatukset olivat positiivisia, täynnä ideoita ja intoa. Tällaisina päivinä käy usein juuri näin, etten saa unta, koska en vain malttaisi nukkua. (Voiko toisaalta parempaa fiilistä olla?) Haluaisin jo heti herätä seuraavaan päivään ja alkaa touhuta kaikkea. Usein hoen itselleni että nukahda nyt niin saat nopeammin aamupalaa - yritän siis houkutella itseäni nukkumaan aamupuuro- ja kahvi mielikuvilla :D

Elämässäni ei ole menossa tällä hetkellä mitään mieltä mullistavaa, mutta se tekee asioista vieläkin kauniimpaa. Arjen pikkujutut ovat parhaita ja koska nyt on ollut töiden puolesta hiljaisempaa, tuntuu että pääkopan sisäisellä lapsitarhalla on ollut tilaa sinkoilla ihan jättimäisen leikkikentän kokoisella alueella. Haaveilla ja maalailla jotain ihan omia pilvilinnoja.

En tiedä näytänkö sitä tarpeeksi ulospäin, mutta tällä hetkellä on niin hyvä olla <3

 

 

Jacket - NLY -40% (HERE*)
Sunglasses - Celiné (HERE*)
Bag - Gucci
Sweater - Earnest Sewn
Dress - Zara
Shoes - DinSko (similar HERE*)

Photos: Kira Kosonen

Kommentit (12)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiitos 💕🙈 hame on itseasiassa Zaran tunikatyyppinen pitkähihainen mekko 😅 (näin juuri samaisen alennusmyynneissä tänään!)

Vierailija

Ihana asu ❤️
P.s kyllä sinun onnellisuus on havaittavissa täällä ruudun takanakin 😊

Manki

(1. Dress - Nelly, arvonta) tämän uusivuosimekon kokoa kyselisin. Mikä koko sinulla oli päälläsi ja vastasiko normikokoa?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat