Viime torstaina kilisteltiin Zalandon, kollegoiden, sekä Polhemin tyttöjen kanssa jouluillallisella Konepajahallissa. Viikko oli ollut aikamoinen, joten tuntui ihanalta istua alas ja vaihtaa kuulumisia.
Olen varmasti sanonut tämän ennenkin, mutta on kyllä niin iso arvostus näitä kaikkia tyyppejä kohtaan. Niin paljon loistavaa duunia, inspiraatiota ja osaamista ihan jokaisella taskussa, että lähden näistä tapahtumista aina kotiin hymy korvissa.

Muistan kuinka eräs yhteistyökumppani Ruotsista kerran ihmetteli miten avoimia ja kivoja me olemme toisillemme täällä rapakon toisella puolella. Siellä kuulemma kilpailu on niin kovaa, ettei mitään vinkkejä jaeta, eikä toisia pahemmin jeesata. Tiedä sitten oliko kuulopuhetta, mutta itse koen sen suurena rikkautena että tarvittaessa voi muita jeesata ja aina kun itse on jokin töihin liittyvä pulma, niin joku on valmiina auttamassa.
 

Silloin aikoinaan kun aloin tehdä blogia en tuntenut ketään muuta bloggaajaa. Tapahtumissa, mitkä koostuivat enemmänkin toimittajista, olin ihan ujona seinäruusuna tapetissa - tuntui että olin ihan väärässä paikassa. 
Ja auta armias, jos tuli jokin tekninen pulma tai kameraongelma, siinä ei auttanut mikään muu kuin opetella itse, tutkia yömyöhään netistä ohjeita ja käyttää lukuisia tunteja johonkin, mihin voi saada nyt yhdellä kysymyksellä vinkkejä kollegalta.
Kun sitten muutama tuttu alkoi myöhemmin miettiä blogimaailmaan siirtymistä, olin heti valmis järjestämään kunnon työpajan ja auttamaan ihan kaikessa. Mitä enemmän ystäviä ja hyviä tyyppejä alalla, sitähän parempi se vain olisi itsenikin kannalta. Ja olin muuten ihan oikeassa <3 

(Turhaan myös alkuaikoina jännitin näitä tuntemattomia bloggaajia ja toimittajia, kaikki heistä olivatkin supermukavia :)

 

 

Millaisia kollegoita teillä on teidän alalla?Photos: Mona Salminen

 

Kommentit (6)

Vierailija

Vuorovesi nostaa kaikkia laivoja vaikka kaikki ovat omassa veneessä ☺️.

Jarna

Mullapas on maailman ihanin kollega/työntekijä täällä Kanadassa, isosiskosi nimittäin ❤️

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat