Olin ennen todella laiska talvipukeutuja ja heti syksyn vilkutettua meille heipat aloin käyttämään vaatekaapistani vain n. 20% vaatteista. Neuleita, farkkuja, neuleita, farkkuja. Ja vielä kerran neuleita ja farkkuja. Kaikki harmaita ja mustia.

Mikä siinä oli niin vaikea uhmata joulukuuta nätillä mekolla ja värikkäällä neuleella. Piristää asua koruilla. Kietoutua jättitakkiin ja nauttia kaupungilla talvesta?

Viime viikolla hyppiessäni tässä asussa, tuntui että oma pieni panostus arkiasussa piristi yllättävän paljon myös pääkopassa. Teki mieli poiketa kirjakaupassa. Jäädä kahville ystävän kanssa. Hymyilytti vaikka räntää satoi kuin sorbettia ämpärikaupalla päin naamataulua.
Ei ollut edes kylmä. Oli hyvä olla.

 

Tämän kuukauden lempimekko on ehdottomasti kuvissa neuleen alta pilkottava helma. Se ei siis ole hame, vaan mekko ihan pitkillä hihoilla varustettuna. Paremman kuvan mekosta näet täällä.
Kerrospukeutuminen kunniaan! Tässä asussa nimittäin lähdinkin vielä illalla ystävien kanssa illallistamaan ja kun päätimme käydä vielä drinkeillä, riisuin vain neuleen pois päältä ja siinä sitä oltiinkin – ihan iltariento-valmiina <3

 

 

Jacket - H&M
Sweater - Nelly (-25% HERE*)
Dress - Nelly (-20% HERE*)
Shoes - Zara
Earrings - Nelly (sold out / similar HERE*)

Photos: Kriselda, edit by me

Kommentit (2)

Anna

Moikka Julia! Mä olin ennen ihan samanlainen - kun marraskuu saapui, valikoitui päälle vain synkkiä värejä ja aina joku niistä muutamasta suosikkineuleesta. Asu heijastui myös yleisessä fiiliksessä, eikä sitä oikein jaksanut lähteä minnekään, kun on pimeää ja loskaakin sataa. Mutta todellakin: kyllä sitä talvellakin voi käyttää värejä ja välillä vähän panostaa. Ja hei pisteet postauksen kuvista (oot aika sissi)! 

http://www.arcticvanilla.com/

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011