Kaupallinen yhteistyö: BikBok*

 

Puhelimeni näyttö kertoi minulle tänä aamuna, että on 1.12
Piti hieraista unilumet silmäkulmasta ja tuplatsekata – onko tänään oikeasti jo joulukuu? Tarkoittaako se sitä, että jouluaattoon on enää reilu kolme viikkoa? Avataanko tänään jo joulukalentereita? En ole valmistautunut jouluun vielä millään tavalla. Ei ole lahjoja, eikä koristeita. Ei ole mitään muuta kuin viikkoja sitten äidilleni annettu lupaus, että järjestän joulun kotonani tänäkin vuonna. Hupsista.
Taisin luvata tuon ennen reissua. Silloin elin vielä jotain loppusyksyä ja nyt reissusta palattuani olen yhtäkkiä tupsahtanut takaisin keskelle jouluvalaistuja katuja, joululauluja soittavia kahviloita, piparintuoksua ja pukin hou hou hou:ta.

Olo on vähän sellainen kun olisi tipahtanut poronkelkasta ja yrittäisi kiriä muita kiinni pikahiihdolla. En ole valmistautunut jouluun vielä millään tavalla, mutta ehkä ei tarvitse hermoilla. Laitetaan asiat tärkeysjärjestykseen, nimittäin ennen aattoahan rentoudutaan ensin juhlimalla pikkujouluja! Ja se onkin ainut osa-alue, mikä tässä kuussa minulla on hanskassa. Meikäläisellä on nimittäin peräti kolme pikkujouluasua odottamassa henkarilla.

 

Tänä vuonna en tanssi punaisessa. Tänä vuonna ajattelin testata jotain uutta ja löysinkin kolme täysin erilaista asukokonaisuutta Bik Bokin mallistosta. (Jos jollain siellä on pikkujouluasut vielä hukassa, niin suosittelen tsekkaamaan BikBokin valikoiman. Todella kivoja tuotteita ja niin paljon valinnan varaa, että tekisi mieli kerrospukeutua kolmeen eri asuun per juhla :)

 

1. Jotain erilaista
Bone toppi yhdistettynä korkeavyötäröisiin, lahkeista liehuviin Juanita housuihin tuo olemukseen ekstrapituutta. Asu on supermukava, mutta yksityiskohdat ja muodot tekevät siitä hauskan erilaisen ja juhlavan.

 

 

2. Violettia paljettia

Mitä olisi pikkujoulukausi ilman säihkettä ja paljettia?
Rakastuin tämän Bik Bokin Ruby paljettimekkoon, sen värin ja mekon loose fit –muodon takia. Mekko on itsessään jo sen verran näyttävä, ettei se tarvitse muuta kuin mukavat korot seurakseen, pikkulaukun ja sukkikset pitämään sinut lämpimänä. Varma valinta :)

 

 

3. Hauskaa ja rentoa

Kotibileisiin ja rennompiin pikkujouluihin on mielestäni täysin ok laittaa t-paita. Ketsuppia julistava teeppari ei näytä niin arkiselta kun sen yhdistää juhlavampaan hameeseen. Tuntuu, että tämän Margot hameen kanssa sopisi mikä tahansa yläosa. Täydellinen juhlavaate, mikä on niin muunneltavissa.

P.s tässä asussa ei tarvitse hävetä jos sotkee juhlissa sormisyötävän kanssa. Tomaattikastikkeen vahingossa paidalle valuessa, voi hyvillä mielin naureskella että tämän paidan kanssa kuuluukin olla ketsuppia rinnuksilla :D 

 

 

Usein me tytöt tuuppaamme stressaamaan pikkujoulupukeutumista. Juhlia tuntuu olevan enemmän kuin mekkoja kaapissa ja epävarmuus iskee aina siitä, että kuinka juhlava sitä nyt pitääkään olla, tuleeko kylmä, jaksaako kävellä koko iltaa korkkareissa, repiikö paljettihelma sukkiksia ja mikä takkikin nyt menisi juhlavan asun kanssa.

Minun vinkkini on että lakkaa stressaamasta. Samaa luottomekkoa voi stailata eri tavalla ja huoletta käyttää eri juhlissa. Arkisestakin asusta saa juhlavan isoilla koruilla. Mukavat kengät on aina parempi vaihtoehto kuin epämukavat. (Sukkabootsit on itselleni tämän kauden valinta, ne ovat yllättävän mukavat ja tukevat jalassa)
Repäise irti punamekkokaavasta ja pukeudu eri väreihin. Leikittele erilaisilla leikkauksilla ja kuoseilla. Epäsymmetrisiä helmoja, leveitä lahkeita, samettia, satiinia, röyhelöä – kaikki on sallittua pikkujoulukaudella.

Ja mitä siihen takkiin tulee, niin pitkä Trine villakangastakki on itselleni aina varma valinta. Pitää lämpimänä ja menee minkä asun kanssa tahansa :)

 

 

Mikä vaate näistä kolmesta asusta oli eniten teidän mieleen? Olisiko joku sellainen minkä näkisitte myös omassakin henkarissa?

Arvon tänään illalla Instgramissa vastanneiden kesken voittajalle vastaamansa vaatteen :) Käykää illemmalla Instagramin puolella @juliatoivola jos haluatte osallistua arvontaan:)

 

Ihanaa viikonlopua!

 

Photos: Mona Salminen

Kommentit (6)

Laura555

Tuo villakangastakki on kyllä tyylikäs ja näyttävä :) Mutta jos noista muista asuista pitäisi valita, niin oikeastaan tuo musta hame on ainoa joka sopisi omaan tyyliini, on kyllä nätti ja helppo yhdistää erilaisiin yläosiin :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram