Kaupallinen yhteistyö Lumene*

 

Oletteko huomanneet tämän: mitä enemmän kynttilöitä kakussa, sitä enemmän kauneudenhoitotuotteita peilikaapissa.
Siitä on jo aikaa kun pärjättiin vain putsarilla ja voiteella. Nykyään ihoni osaa olla todella vaativa - varsinkin tähän aikaan vuodesta, eikä mikään muu kuin uni, hyvä ruokavalio ja huolellinen ihonhoito auta.
Positiivinen puoli tässä kynttilöitä kasvattavassa kakussa ja purnukoita pursuavassa peilikaapissa on, että huolellisen ihonhoidon vaikutukset oikeasti näkyvät nopeasti takaisin siitä peilin heijastuspinnasta.
Jos hutiloin ja lintsaan, tuijottaa peilistä väsynyt, harmaa, kuiva ja epäpuhdas iho.
Jos panostan, hymyilee sieltä takaisin kosteutettu, puhdas, virkeä ja valoisa iho.

 

 

Ja juuri tämä kannustaa pitämään kunnolla kiinni rutiineista, ottamaan sille aikaa ja lisäämään tarpeen tullen ihonhoitoon mukaan uusia tarvittavia tuotteita. En tosin käsi sydämellä voi vannoa, etteikö tästä joskus lipsuta – juurikin tuo aika kun voi tuntua usein haasteelliselta ihonhoidossa. Näinä laiskoina hetkinä minulla on outo, mutta tehokas kikka: mietin korealaisia!
Maailman parhaaksi hehkutetussa korealaisessa ihonhoidossa säntillisyys on avainsana ja ihonhoitovaiheita on 10-15 aamuin ja illoin toistettavana. Niistä ei lipsuta.
Minulla on sentään tuosta rutiinista toteutettavana vain murto-osa.

En siis ihan vielä korealaisen ihonhoidon tapaan tuplaputsaa, taputtele, överikosteuta, käytä päivittäin naamioita ja kummallisia laitteita, mutta jos jostain, niin tuolta ihonhoidon mekasta Koreasta kannattaa napata vinkki jos muutama. Koreasta on lähtöisin todella monia hyviä kauneuskikkoja ja uusia tuotteita, mistä yksi suosikkini on ehdottomasti hoitovesi. Hoitovesia olen kokeillut jo muutamia, mutta vakkaripaikan peilikaapista on saanut uusi suosikkini: 
Lumene VALO Glow Lumenessence Brightening Beauty Lotion kirkastava hoitovesi.

Siinä missä hoitovesi on korealaisille itsestäänselvyys ja ihonhoidon peruskauraa, on se osalle meistä vielä vähän kysymysmerkin alla.

 

 

Mikä on hoitovesi?

Hoitovesi on ikään kuin ihonhoidon lisävaihe, jota käytetään ihonpuhdistuksen jälkeen ennen kosteutusta. Se ei siis ole kasvovesi ja puhdista iholta meikin rippeitä, eikä se myöskään kosteuta kuten seerumi. Mikä sitten on sen virka?
Hoitovesi on tuote, joka auttaa muita tuotteita vaikuttamaan paremmin.

Nopeasti imeytyvä hoitovesi kosteuttaa ihon pintaa ja kuljettaa samalla aktiiviaineita ihoon, valmistaen ihon pinnan valmiiksi seuraavalle ihonhoitotuotteelle. Lumene VALO Glow Lumenessence Brightening Beauty Lotion Hoitovesi koostuu 96% luonnollisista raaka-aineista, kirkastava hoitoveden sisältämät marja- ja hedelmähapot kuorivat ihoa. C-vitamiini ja pohjoista lakkaa sisältävä kirkaste virkistävät ja kosteutta ihoon sitoo pohjoinen lähdevesi, tehokas ja kosteuttava hyaluronihappo sekä koivun mahla, joka sisältää aminohappoja ja ihoa kosteuttavia sokereita.

 

 

Kaikkihan me tiedetään, että kosteutettu iho on tärkeä osa ihonhoitoa. Sillä yksinkertaisesti ihonhoitotuotteiden vaikuttavat ja ravitsevat aineet imeytyvät kosteutetulle iholle paremmin kuin kuivalle iholle. Ja juuri tätä kohtaa hoitovesi auttaa.

Rättiteoria: Miettikää kuivunutta rättiä. Imeytyykö siihen pesuaine, jos rätti on pinnalta täysin kuiva? Entä mitä tapahtuu kun kastatte rätin vedellä ja lisäätte sitten pesuainetta? Mitä todennäköisemmin pesuaine imeytyy nopeasti kostutettuun rättiin, kun taas kuivan rätin pinnalle pesuaine jäisi vain pyörimään.

 

 

Miten sitä käytetään?
(Enkä tarkoita nyt enää tiskirättiainetta)

Itse taputtelen hoitovettä kasvojen iholle suoraan kämmeneltä, mutta hoitovettä voi levittää kasvoille myös käyttäen apuna vanulappua.

 

 

Hoitoneste ei siis korvaa ihonhoidossani mitään tuotetta vaan tuo siihen yhden lisää. Yksi lisästeppi ihonhoitorutiini virkistämään kasvoja. Jos korealaiset pystyvät viiteentoista, pystyn minä näihin neljään:

 

AAMUINEN IHONHOITORUTIININI:

1. GLOW LUMENESSENCE KIRKASTAVA HOITOVESI
Levitän sormin hoitovettä kasvoille kauttaaltaan. Ihoni tuntuu suorastaan janoavan tätä tuotetta ja imaiseekin hoitoveden hetkessä, jättäen kasvoille ihanan raikkaan tunteen.

 

2. GLOW BOOST KIRKASTAVA & SILOTTAVA HYALURONITIIVISTE​
Levitän muutaman tipan tätä sormenpäihin ja hieron pyörivin liikkein kasvoille.  Hyaluronitiivisteen antioksidanttirikas koostumus virkistää ja kirkastaa ihoa sekä parantaa sen kosteustasapainoa.

 

3. BRIGHT EYES ALL-IN-ONE HELEYTTÄVÄ & KORJAAVA SILMÄNYMPÄRYSVOIDE
Olen vihdoin oppinut käyttämään silmänympärysvoidetta myös aamuisin. Tätä levitän muutaman tipan silmän ylä- ja alapuolelle kirkastamaan ja vahvistamaan ihoa sekä poistamaan turvotusta.

 

4. GLOW REVEAL KIRKASTAVA & SILOTTAVA KOSTEUSVOIDE
Rutiini viimeistellään levittämällä kosteusvoidetta kevyesti kasvojen ja dekolteen alueelle. Lopputuloksena raikas ja heleä iho.

 

Kun herätyskello soi ja ikkunan takana on vain tummuutta, on Lumenen heleyttävä VALO –hoitosarja juuri se lisäteho mitä ihoni kaipaa ottaakseen vastaan syksyisen viiman.
 

Lisätietoja Lumenen VALO -sarjan tuotteista löydät täältä.

 

Photos: Mona Salminen

Kommentit (8)

Vierailija

Mullakin on ollut kokeilussa yksi hoitoneste, joka vahvistaa ihoa ulkoisiin kuormitustekijöihin (tällä viimaisella säällä siitä on hyötyä) mutta noin yleensä olen jopa vähentänyt kemikaalikuormitusta iholle iän myötä (täytin juuri 30). Herkkä iho ei kestä aamu -ja iltahoitoa, joten teen inhonhoitorutiinit illalla. Sisäinen kauneus on nykyääjn tärkeämpää kuin pikkutarkka puunaaminen ;) Mutta nautin kyllä kauneudenhoidosta silloin, kun sitä tarvitsen ja on aikaa! (Kuvasi hyvin muuten kaappaavat sen fiiliksen).

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Aivan samaa mieltä kyllä sisäisestä kauneudesta <3

Minulla ei ole niinkään herkkä iho, mutta sitäkin oikukkaampi :D  Tuntuu, että se vain tykkää mitä enemmän saa hoitoa ja huomiota :D 

Vierailija

Sitä sisäistä kauneuttasi voisit alkaa ettimään jo pikku hiljaa! Näytät luonnossa iiiihan erilaiselta kuin näissä kuvissa kasvoiltasi, oletko huomannut? Miksi esität jotain muuta kuin oikeasti olet? Tää vaihe kuuluu yleensä 18 vuitiaille... oisko aika hyväksyä itsensä sellaisena kuin on?

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Hei, kiitos viestistäsi. Itseni hyväksymisen kanssa ei ole mitään ongelmia, mutta olen samaa mieltä siinä, että voin näyttää livenä ja kuvissa tai vaikka van eri päivinä ihan erilaiselta :D Itsekin välillä yllätyn miten erilaiselta voin näyttää tietyssä kulmissa, tai valaistuksessa.
Näissä kuvissa oli todella hyvä valo - se tekee paljon, eikä kuvia juurikaan tarvinnut jälkikäsitellä :)

Vierailija

Olet kaunis 😍
En ole ennen testannut hoitovettä, mutta nyt alkoi kiinnostaa! Auttaako tämä kuivaan ihoon? Osaatko sanoa?

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ihana, kauniisti sanottu. Kiitos <3

Auttaa kuivaan ihoon :) Itselläni ihoa kiristää pesun jälkeen ja tämä rauhoittaa tuon tunteen heti :) Myös tämän ansiosta kosteuttavat seerumit ym voiteet imeytyvät ihoon paremmin :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram