Seuraavaan seitsemään viikon aikana työ, ystävät, rakkaus ja elämä näyttää kuljettelevan minua ympäri Eurooppaa, Afrikkaa ja Aasiaa.

Sisäinen reissutyttöni on pakahtua onnesta. Tätä kirjoittaessani hymyilen yksin täällä niin leveä hymy naamalla, että ikenetkin kuivuu tässä touhussa.
Aikamoisia onnenkeksejä on nyt lautasella, kun saan taas mahdollisuuden laukkuni pakata ja seikkailla kohta näissä kaikissa seuraavissa paikoissa:

 

BERLIINI
Ystäväni ja upea muotisuunnittelija Mert on saanut valmiiksi ensimmäisen valmisvaatemallistonsa, ja julkaisee sen tänään Berliinissä. Lähdemme sinne pienellä kaveriporukalla kannustamaan ja katsomaan Mertin muotinäytöstä.

 

IBIZA
Työmatka, mikä ei taida kyllä tuntua työreissulta ollenkaan. Lennämme Ibizalle ensi viikolla kuvausreissulle yhdessä Nokian kanssa ja myös Kira on matkassa mukana! Onni on ystävä josta on tullut kollega. Ibiza on varmasti tuplasti hauskempi tämän tytön kanssa. 

 

ETELÄ-AFRIKKA
Paras ystäväni menee naimisiin <3  Saan seisoa morsiusneitona hänen rinnallaan tuona päivänä ja lennän hyvissä ajoin ennen häitä auttamaan kaikessa missä vain voin. En malta odottaa nähdään taas ja pääsen olemaan mukana häähumussa.

 

THAIMAA
Tämä Thaimaanmatka on syntymäpäivälahja minulta poikaystävälleni. Meillä ei ole ollut kovin paljoa aikaa toisillemme viime aikoina, joten agendana on vain loikoilla Koh Samuilla sijaitsevassa resortissa, nauttia auringosta, syödä papayasalaattia ja nauttia yhdessäolosta <3

 

Aikamoiset matkaviikot siis tulossa :) Onko näistä kohteista reissupostaustoiveita? Reissujuttujen kirjoittaminen on mielestäni ollut aina parasta, ja vaikka se, että olen näin pitkään suomesta poissa on vaatinut paljon tuplatöitä ja järjestelyitä, tekisin kaiken vielä vaikka triplana. Blogin päivittäminen auringon alta tuntuu tämän hetkiseen tahtiin verrattuna erittäin lomalta.

Toivottavasti pysytte matkassa mukana :) 

Kommentit (8)

Gigsy

Oooo mitä suunnitelmia! oon ihan kateudesta vihreä. Toivon ainakin Saaran häistä paaljon postauksia 😍 hänellähän oli hetken aikaa oma blogi? miksei jatkanut?

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Hei, ei enään ollut aikaa blogin päivittelyyn :) harmi, mutta Saara vilahtelee täällä varmasti ja häistä ehdottomasti pientä postausta tulossa ❤️

Laura555

Aivan mahtavan kuuloiset suunnitelmat! Itsellänikin matkustelu on niitä suurimpia intohimoja, joten voin vain kuvitella kuinka tohkeissasi mahdat olla :) Toivotan sinulle upeita elämyksiä (ja itselleni hienoja matkakuvia tänne katsottavaksi ;) )

Sorrynotsorry

OMG mikä hiilijalanjälki taas :O Joku muu addiktio kuin matkustaminen tulis koko planeetalle halvemmaks...

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ymmärrän täysin ponttisi ja tiedostan valintani seuraukset. Matkustaminen on itselleni ollut aina suuri intohimo ja koen rikkautena, että voin nähdä eri maita, pääsen työni kautta matkustamaan ja parhaan ystäväni häitä en jättäisi väliin mistään hinnasta:)
Omaan hiilijalanjälkeen yritän vaikuttaa suosimalla esim. Lähiruokaa ja vähentämällä lihan ja maitotuotteiden kulutusta. Kasvavan karjateollisuuden hiilijalanjälki kun on jo suurempi kuin liikenteen. Lisäksi olen jättänyt yksityisautoilun todella vähälle, suosin enemmän julkisia ja pyöräilyä ja olen myös ahkera kierrättäjä :)

Soffe

Mahtavaa miten asiallisesti vastaat tämmösiin turhanpäiväsiin nillityskommentteihin! :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

<3 kiitos.

Ja onhan tuossa paljon matkustamista, joten ihan kiva oli myös selventää omaa kantaa tälle lentämiselle :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram