En ole koskaan ollut blow dry barissa, (emmekä sellaiseen päässeet nytkään koska emme löytäneet sellaista), mutta kävimme Kiran kanssa tavallisessa kampaamossa hiustenpesussa ja föönauksessa. Tämän toiminnan perustelimme itsellemme sillä, ettei meillä ole mukana tarpeeksi shampoota, Kiralla oli kuvaukset huomenna ja kerran kun täällä oltiin, niin pitihän sen tukkakin olla hienosti föönattuna :D


Jekku lähti hiustemme pesun ajaksi kiertelemään lähikauppoja, koska täällä  kuulemma föönaavat hänen tukkansa näyttämään ”Kalifornia-mummolta”.
No, tämä Kalifornia mummo pamahtikin takaisin kampaamoon näyttäen ihan Beyoncélta, (Jekulla on siis oikeasti lyhyt vaalea ja suora tukka).

Meni hetki tajuta, että se edes on jekku tuon kiharapilven alla, minkä jälkeen meni hetki pähkäillessä millaisen sähköiskun alla se on saanut päähänsä tuollaisia kiekuroita.

”Tossa vieressä oli peruukkikauppa, niin ajattelin vähän piristää teitä muodonmuutoksella”. Haha, se taisi todella toimia. Olisitte nähneet meidän ilmeet. Eikä silmät olleet pyöränä edes tuosta muutoksesta, vaan pikemminkin siitä miten hyvin kiharaperuukki voi Jekulle sopia <3

 

Päätettiin että joku päivä mennään täällä vielä kaikki peruukkikauppaan kokeilemaan löydetäänkö mekin yhtä hyviä tukkapareja. Olen aina halunnut nähdä miltä näyttäisin ihan blondina tai tosi tummana, miten minulle sopisi lyhyt tukka.. Ehkä pääsen vielä myös kokeilemaan oikeaa kunnon blow dry baria. 
Perukkibileitä odotellessa :D

 

 

Pants - Nelly (HERE*)
Top - Nelly (HERE*)
Blazer - Lindex
Shoes - Gardenia Copenhagen
Sunglasses - Celiné (HERE*)
Bag - Chanel
Photos Kira Kosonen & me / Edit by me

Kommentit (18)

Eve

Haha Kalufornia-mummo 😅😂😂 Hauska postaus, kirjotat aina niin hyvin! Kivaa loppureissua, näyttää ihan super ihanalta!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Mun mielestä ihonväriin, sukupuoleen tai mihinkään muuhun katsomatta, kukin saa kihartaa, suoristaa, letittää, värjätä tai käyttää vaikka peruukkia jos haluaa :)
En ehtinyt lukea linkkaamasi artikkelia, mutta heti kun ehdin luen sen. Kaikilla saa olla mielipiteensä ja kunnioitan aina eri kulttuureja, mutta tämä on oma mielipiteeni asiasta 🙃

Vierailija

Ootko siis kuullut koskaan kulttuurillisesti appropriaatiosta? Nimenomaan afrot, rastat, cornrowsit yms. mustien hiustyylit valkoisilla ovat kulttuurista appropriaatiota. Se että valkoiset ignooraa tämän eivätkä suostu näkemään ongelmaa asiassa, on white priviledgeä. se ei ole mielipidekysymys, mutta voit toki käyttää näitä hiustyylejä, kukaan ei kiellä - suosittelisin kuitenkin tutustumaan syvemmälle asian ongelmallisuuteen.

MJ

Voi luoja :D Ja tämän pointti oli? Mielipiteensä kullakin mutta tästä kulttuurillisesta appropriaatiosta mitään tietämättömänä mitä väliä onko tumma vai vaalea, kukin saa käyttää millaista tukkatyyliä yms haluaa, jos siitä nyt joku ihminen nokkiinsa ottaa tai mielensä pahoittaa niin oi voi. Ei ole mielestäni lainkaan toisen kulttuurin väheksymistä tai häpäisemistä jos nyt vaalea pohjoismaalainen nainen cornrow lettejä esim kokeilee.

Vierailija

Hassua, että ette ole löytäneet Blow Dry Baria. Itse Nycissä keväällä käydessäni niitä tuli vastaan joka kulmalla. Voin suositella Dry Baria, joita Nycistä löytyy useita ympäri Manhattania (Itse kävimme 16th Streetillä West - pari korttelia Union Squarelta länteen). Ihan mahtava palvelu ja se millaiseksi ne saivat hiuksemme näyttämään <3

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Jep, olen kuullut että kaupunki on niitä täynnä, mutta satuimme olemaan juuri silloin ehkä hieman väärällä alueella 🙈
Pakko vielä päästä!

Rliina

Vautsi mikä meininki teillä näyttää sielä olevan! Drybareja on sielä useampi! Olen käynyt itse parissa niissä ja voi vitsi miten ihanaa on olla föönattavana ja juoda lasi tai pari shampanjaa samalla💞 Jos vielä ehditte niin suosittelen suuresti käymään niissä valko keltaisen sävyisissä drybareissa nauttimassa, niillä on helppo nettiajanvaraus😉 Ihanaa loppulomaa!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Hei, kiitos! Juuri sellaisessa oltiin! Oli superkiva :) Vitsi olisipa meilläkin täällä tuollaisia drybareja.

Rokkirotta

Peruukkien käyttö ei mielestäni ole millään tavalla "vain mustien" -juttu, sehän vasta suvaitsevaisuuttomutta olisi!

Olen itse hento hiuksinen, perinnöllisestä hiustenlähdöstä kärsivä parikymppinen ja käyttänyt näitä "mustien naisten" hiusratkaisuja jo vuosia. Vain lähimmäisenä tietävät peruukinkäytöstäni, sillä ne ovat (myös keinokuituisina) niin aidon näköisiä, kuten Jekullakin kuvissa.
Sivustot, joilta vaaleat (613) peruukkini tilaan markkinoivat mustille naisille ja maksan itseni kipeäksi toimistuskuluista joka kerta, mutta helvetti soikoon jos joku tulisi minua kritisoimaan tästä mustien oikeuksiin viitaten!

Minä saan olla nainen, eikä peruukin käyttö, on se sitten syöpäsairaana, alopeciasta kärsivänä, afroista tykkäävänä tai muussakaan yhteydessä ole väärin jos sitä ei teee rasistisin perustein ja kunnioittaen muita!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram