”Joko alat pikkuhiljaa vihata tämä hametta” - kysyin poikaystävältäni kun taas kerran pujahdin tähän beigeen pötköön.
Vastaus oli ei ja hyvä niin, nimittäin minä en ole vielä läheskään valmis tämän ikivanhan hamoseni kanssa. (Ja vaikka joku ei pitäisikään tästä hameesta, pitäisin sitä tietenkin siitä huolimatta).

 

Kuinkakohan monta kertaa tämäkin vaatekappale on vilahtanut täällä blogissa, mutta samperi sentään, kun se vain on niin m u k a v a. Niin mukava ja helppo. Jos pitäisi pisteyttää koko vaatevarastoni hameet monikäyttöasteilla, tämän pistemäärä paukkuisi huippulukemissa, ja erityisesti se saisi pisteitä matkustusmukavuudesta. Lämmin, mutta ei kuuma, ei purista, ja sopii melkein minkä kenkien, paidan ja takin kanssa. 

Ainut miinuspuoli koko tässä hametarinassahan on, ettei sitä ole enää saatavilla. Olen yrittänyt metsästää vastaavaa tuloksetta,  haaveillen, että löytäisin tällaisen itselleni myös mustana.

 

Tällaisena beessipötkylänä lenneltiin siis eilen kohti New Yorkia. Sain aika hauskan kaverin vierustoveriksini lennolle, mutta kerron siitä teille joskus myöhemmin. Yritän saada myös Nykistä tänne mahd pian kuvia, mutta nyt pitää kiirehtiä :)

 

 

Sweater - Esmara by Heidi Klum (tulossa Lidl-myymälöihin)
Skirt - TopShop
shoes - Gardenia Copenhagen
Photos: Kira kosonen

Kommentit (11)

Oona Toivola
Liittynyt13.9.2016

Hei jos ehdit käy siel Nycissä Aritzia -liikkeessä. Just eilen sovittelin Aritziassa vastaavanlaisia hameita (löytyy myös mustana). Muutenkin mun uus suosikkiliike täällä Kanadassa, ihania vaatteita!

Käy kattoo nämä;

http://intl.aritzia.com/product/viola-skirt/60177.html?dwvar_60177_color...    ja

http://intl.aritzia.com/product/johan-skirt/56665.html?dwvar_56665_color...

Tai sit tuut vaan käymään täällä!
T: Sisko :)

Oona Toivola

Rooosa

Kieltämättä mukavan näköinen matkustusasu! 

Yritin etsiä blogistasi postausta Varsovasta kun muistelin että lupailit kirjoittaa tarkemmin reissustanne mutta en löytänyt sellaista.. Jos olet jo kirjoittanut postauksen niin pystyisitkö linkittämään sen? :)

Terveisin, piakkoin Varsovaan matkustava vinkkien kalastelija heh :D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Hei! Pahoittelut, mutta se on vasta tekeillä 🙈 Piti tehdä lentomatkalla tänne, mutta vierustoveri höpötti koko matkan enkä voinut keskittyä 😅
Postaus tulee nyt varmaan vasta nykin jälkeen 😭 Ensi viikon lippupuolella ehkä 🤔

Vierailija

Mahtavaa että on kuitenkin tulossa! Meillä on kuukauden päästä lähtö niin vielä kerkeää tovin etsiskellä reissuvinkkejä :) 

ensa

Voi että. Mä oon käynyt kissojen ja koirien kanssa etsimässä samanlaisia tai ainakin saman näköisiä kenkiä, mutta ei noin hienoja vaan taida Suomesta löytyä. :( Kivaa, kohta saa sentäs ostaa vaatteet lidlistä. :)

Lina Simojoki

ÄÄÄÄÄÄ wau mikä asu <333 Tekis mieli olla pukeutuneena siihen just nyt!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram