Tässä vielä kuvapläjäys Tukholman muotiviikoilta. Harmittaa, etten kuvannut enemmän katumuotia, oli niin paljon inspiroivia asuja joka puolella ja oli ihanaa nähdä jo vähän syysmuotia kaduilla. Paljon ruutuvillakangastakkeja, sukkanilkkureira, kukkakuosia, ginhamia, jakkuja, paljon eri printtien yhdistelyä, jättineuleita, ovaaleja aurinkolaseja..

No, uusi yritys sitten New Yorkissa - tosin syksymuodista tuskin saan napattua kadulla kuvia. Forecan mukaan kaupunki kylpee +25 asteessa ja auringonpaahteessa :)

 

Mutta nyt joudun jättämään löpinät sikseen. Olin unohtanut läppärin laturin kotiin ja nökötän täällä toimistolla oudon hedarin kourissa, akkua jäljellä 11% vielä pitäisi saada muutama meili pois alta, sitten läppäri kiinni ja apteekin kautta kaupungille hoitamaan asioita. 
 

P.s muutama kyseli yllä näkyvän keltaisen mekon perään, se on Nellyltä (täältä :))

Kommentit (2)

Vierailija

Moikka! Sori ei nyt liity asiaan mitenkään, mutta missä kävit ottamassa laserhionnan josta joskus kirjoitit..? Oliko Laser Tilkka...? siitä olen kuullut hyvää, mutta kerro jos on suositella jotain muutakin paikkaa. :) kiitos!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram