Clueless, Fresh Prince of Bel Air, Fredit.. näitä toljotin 90-luvun lopulla tuntitolkulla sovalla. Spice Girls soi radiossa, Christina Aguilera lauloi että henki on pullossa, nappiverkkareista piti olla kolme alinta nappia auki lahkeissa.

Muistan paljon noilta ajoilta, mutta silti kun kuulin että Nelly.com järkkää Tukholman muotiviikkojen päätösbileet 90-luvun teemalla, olin sormi aivan suussa. Jos minulla olisi ollut enemmän aikaa, olisin metsästänyt jostain nostalgisia nappiverkkareita, mutta nyt mentiin sillä mitä löytyi omasta kaapista.

Löysät mutsifarkut, vyö, korkea puolponnari ja löysä t-paita – niin perus ysärilookki kuin voi olla, mutta ainakin oli mitä rennoin asu missä juhlia!

 

Ja vitsi miten hauskat juhlat olikaan!
Nelly oli muuttanut taidehallin himabileiksi, missä oli kaikkea laavalampuista, bändijulisteisiin, hyllyillä pelkkiä ysärileffoja, cd-telineessä ysärimusiikkia, putkitelkkareita, sänky missä pomppia, paljon kaikenlaisia yksityiskohtia. Yhdessä huoneessa oli pelikoneita (rakastan pelikoneita!) ja kaiken kukkuraksi Kelis esiintymässä ”olohuoneessa”.

 

Nyt olen jo kotona ja yritän hieman valmistella New Yorkin matkaa. Olisi sata asiaa hoidettavana, mutta sunnuntailöhöily ja Got:n toljottamien poikaystävän kanssa kuulostaa niin paljon houkuttelevammalta :D 

 

 

T-shirt - Gucci
Jeans - Nelly (HERE*)
Shoes - Zara
Belt - Gucci
Sunglasses - Gucci
Photos: Elisa Lepistö

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram