Kommentit (7)

Vierailija

Minun halun eivät ole kadonneet minnenkään vaikka olen 52v nainen haluan nyt enemmän seksiä kuin nuorempana kyllä sinullakin vielä himot herää minulla ei ole mies ystävää satunnaisia suhteita kylläkin

Vierailija

Ilkka: jos luulee että pikapanot pitää tosielämässä suhteen kasassa, niin pettyy varmasti. Kannattaa valmistautua siihen, että pitää kuunnella myös sen toisen haluja ja tarpeita. Kompromisseistahan parisuhteessa on kyse, välillä tehdään jotain mikä itselle ei olisi kaikkein mieluisinta, jos se sille toiselle on.

Tai tietysti voi jatkaa yhden illan jutuilla, jos se on se oma juttu.

Vierailija

Voi että. Kohta 30 vuotta yhdessä ja molemmat oikein odotetaan rauhallisia hetkiä kahdestaan, kun lapset harrastuksissa yms. Ihminen, joka on sinua rakastanut kaikki nämä vuodet ja haluaa yhä edelleen ❤ vain sinua. Ja todella monipuolista, nautinnollista, tuhmaakin seksiä on. Hyvä valinta tuo puoliso!!

Mikko

Vai olet miestä vailla olen sinua hiukan vanhempi viriili mies kaipaan kyvykästä naista.

Elämän poluille tuletko kanssani elon hetkiin tai vaan olemaan läheeleni.,

Sullahn oli suhteita mutta ei miestä.

Vierailija

Itse harrastan seksiä koska nautin siitä. Edelleen löydän puolisoa katsoessani läheisyyden,himon,rakkauden tunteet.Sävyeroja toki löytyy. Ehkä kirjoittajan suhteessa on jotenkin muutenkin ajauduttu erilleen kuin lakanoiden välissä? Asioista ja omista haluista pitää puhua,sen hän on ainakin oivaltanut. T.nainen 40v.

Näin on

Seksiä viimeksi alkuvuodesta. Sitä ennen jos kerta kuukauteen.
Haluja on ja paljon. Mies syyttää raskautta ja vauva arkea. Luulen että kävi tylsäksi.
Kävi ilmi että edellinen oli pro. Varmasti tunnun lahnalta

vaanelämääse

Varmaan jokainen pidemmässä suhteessa ollut kokenut tuon kyllästymisen. Ongelma ei ole varsinaisesti asioista puhuminen vaan se, että toinen on jo liian tuttu eikä oikein kehtaa jostakin syystä. Vanhassa suhteessa puhuminen voi vielä huonontaa asiaa ja seksistä tulee yksi tehtävä muiden joukossa vailla minkäänlaista intohimoa. Erohan tuosta yleensä tulee, koettu on.

Hieman vieraamman kumppanin kanssa on helpompi "avautua", kun suhde ei muuten vielä niin tärkeä eikä toisen kielteiset reaktiot tai asennemuutokset niin hetkauta suuntaan eikä toiseen.

Se vaan yleensä tärkeetä mitä toinen ajattelee sinusta ja vanhassa suhteessa tuo korostuu ja lopulta kaataa suhteen tai sitten syventää (yleensä kaataa).

Uusimmat

Suosituimmat