Exä meni kihloihin vaikka hetki sitten oli pettämässä.

Anonyymie

Help!

Erottiin mun exän kanssa noin vuosi sitten. Mä olin se joka oli miettinyt eroa jo pitkään ja mä sitten sen lopullisen päätöksenkin tein, vaikka exä olis vielä halunnut jatkaa (suhteessa oli paljon pielessä mm. yli mustasukkaisuutta).

Tosi pian eron jälkeen mun exällä oli uus tyttö, mikä tietty satutti mua todella paljon vaikka itse exäni jätinkin. No ei mennyt kauaa kun tää tyttö muutti toiselta puolelta Suomea, jotta voisi asua yhdessä exäni kanssa. Taas mua sattui. Nyt noin 4-5kk seurustelun jälkeen he ovat menneet kihloihin. En tiiä mitä ajatella. Jotenkin vaivaan päätäni edelleen tällä asialla.

Oon yrittänyt puhua exäni kanssa, mutta häntä ei kiinnosta jutella. Vihaa mua. Tosiaan tässä välissä kävi sellanen pikkujuttu, että kun tää sen uus tyttö oli ulkomailla noin pari kuukautta sitten, niin mä kävin niiden kotona. Exäni pyys mua sinne ja oli todella lähellä ettei jopa pettänyt sitä. Pusuja vaihdettiin muttei sen enempää.

Vituttaa, enkä tiedä mitä tehdä.

Kommentit (1)

Vierailija

Vaikka suhun varmasti sattuu, hänen asiansa eivät kuulu sulle enää millään tavalla, olette eronneet. Tämä on ikävä tosiasia.

Uusimmat

Suosituimmat