Roihuvuori, Markus, kaks lakii, yhdes iltaan...
Avaimen punainen tiili cd pyöri kulumiseen asti kierroksia kannettavassa cd-soittimessani kun istuin junassa koulumatkalla, kuulokkeet korvissa ja hieman teiniangstisena tuijotin ohi kiiltäviä maisemia. 
Olisinko silloin uskonut jos minulle oltaisiin sanottu, että musiikkia kuunnellaan vuosien päästä älypuhelimesta appin kautta, ja että näen yhden silloisen suosikkiartistini livenä ensimmäistä kertaa vasta vuonna 2017 festareilla Tampereella?

 

Kun kuulin tämän vuoden Blockfestien artistikattauksen olin aivan haavi auki Asan kohdalla. Ei hitsi miten mahtavaa! Näen vihdoin Avaimen ja vielä Blockeilla.
Blockfestit ovat aina olleet kaveriporukkamme sellaiset epäviralliset kesänlopettajaiset ja nyt niistä on tulossa vielä todella nostalgiset.

Koska minulla ei ole enää cd-soitinta (Punainen tiili levy kyllä löytyy), jouduin kaivamaan Avaimen tuotantoa Spotifysta, jotta pääsin ihan kunnolla tunnelmaan. Ajattelin myös, että pitää kuunnella biisit ennen festareita, jotta varmasti voin laulaa täysiä mukana. Haha, eipä siihen tarvittu kun biisien ensisoinnut, niin lyriikat jo pulppusivat muistini uumenista.

 

Herättääkö siellä kenessäkään muussa Avaimen punainen tiili muistoja? Entä kuinka moni on tulossa Blockfeteille? Viime vuodet ovat olleet tuona viikonloppuna Tampereella superaurinkoisia ja täynnä naurua ja hyvää fiilistä. Pistetään vieläkin paremmaksi tänä vuonna <3

Toivottavasti nähdään Tampereella 18-19.8

Kommentit (6)

Pinja

Millä kameralla nää kuvat on otettu? Mulla olisi hakusessa järjestelmäkameraa pienempi kamera, joka kulkisi kätevästi festareilla ja muissa isommissa tapahtumissa. Olisiko sulla jotain mitä suosittelisit?

Pakko myös kehua, että tykkään sun kuvista ihan älyttömästi ja muutenkin tavastasi kirjoittaa! Niin erilainen verrattuna muihin. Aito sinä! <3

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiitos ihana ❤️ Ja pahoittelut viivästyneestä vastauksesta 🙈
Kuvat otan melkein aina canon 6d järkkärillä (ja esim 50mm 1.4 linssillä), mutta jos en jaksa kantaa sitä mukana niin käytän Olympus pen minijärkkäriäni (siinä 25mm tai 45mm linssi :))

Vierailija

Itsekin olen menossa fiilistelemään nuoruusmuistoja Avaimen keikalle :) Biisien lyriikat kyllä ovat näin aikuisena makuuni aivan liian vasemmistolaiset, eipä sitä nuorena vielä sanoista mitään ymmärtänyt. Mutta nostalgian takia menen ehdottomasti :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Haha JEP! Ei ehkä nuo luriikat ole ihan samalla tasolla omien ajatuksien kanssa, mutta fiilis on silti biiseissä tallella 😍

Vierailija

Hei. Ihania kuvia, täynnä Festaritunnelmaa :o)

Mistä tuo sinun ihana punainen nahkatakki, minkä merkkinen?

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Se on Zarasta. Viime vuoden mallistoa, mutta jos en ihan väärin muista niin näin juuri vastaavan siellä pari päivää sitten :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram