Puola oli hauska! Kun ei tiennyt yhtään mitä Varsovalta odottaa, sai ihan kunnolla hämmästellä tuon ison kaupungin katuja, ravintoloita ja maisemia. Yllätyin positiivisesti paikasta, mutta palataan Puolaan vielä omassa postauksessaan :)

Helsingissä ehdin olla nyt vain muutaman päivän, nimittäin huomenna suunnataan taas pilvien kautta Kööpenhaminaan.

Köpiksessä olen työn puolesta. Toivottavasti ehdin nähdä huomenna edes vähän kaupunkia (kesäinen Köpis on ihana), nimittäin koko perjantai menee kuvauksissa.
Saavumme kotiin vasta puoli yhdeksän aikoihin perjantai-iltana ja pähkäilenkin nyt tässä ennätänkö/jaksanko lähteä suoraan kentältä Flowhun. Olisi hauska nähdä Lana Del Ray, mutta mennään fiiliksen mukaan. Onneksi Flowta ehtii tanssia myös lauantaina ja sunnuntaina.

Tällä hetkellä näpyttelen teille postausta Altaan kahvilasta. En millään malta olla toimistolla jos on edes vähääkään aurinkoista ja olenkin keksinyt tulla tänne pitämään etätoimistoa aamupalan aikoihin, minkä jälkeen käyn vetämässä uimatreenit lounaalla ja jatkan virkistyneenä vielä muutaman tunnin läppärin parissa.

Jos saan hommat tehtyä jään vielä lukemaan kirjaa aurinkotuoleille. Aina tällaisen päivän jälkeen hymyilen itsekseni iltaan asti. Niin rentouttavaa ja mielestäni silloin kun tällainen työpäivä on mahdollista, pitää siitä ottaa kaikki irti <3  

 

 

Top - Zara
Scarf - Zara
Shorts - Levi's (-20% HERE*)
Shoes - H&M
Sungalsses - Polaroid
Bag - Gucci
Photos: Mona Salminen

Kommentit (1)

Taija

Melkoisen ihana työpäivä vrt. näihin omiin mahtaviin sisätiloissa aikavälillä 8-16 tapahtuviin työpäiviin 😊Onko se toimistotyöhuone sun "oma" vai jaettu tila muiden bloggaajien kanssa? Aurinkoa ja mukavia pärskeitä sinne 😊

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram