Ja sinne katosi se harmonia, mistä niin kovin viime postauksessa puhuin. Haihtui ilmeisesti pois sateen mukana, ja tänään ollaankin juostu tuolla aurinkoisessa säässä ihan hiki otsalla. Niin kömpelönä ja pallo aivan hukassa.

Tiedättekö niitä päiviä, kun supermarketissa tartutte yhteen appelsiiniin ja sen seurauksena koko keko näitä ihania oransseja hedelmiä vieriikin pitkin kaupan lattioita?

Juoksette appelsiinien perässä, saatte sakot, myöhästytte kaikesta, roiskutatte valkoista kalustemaalia hiuksiinne, tiputatte mustikkasmoothien laukkuunne (miten se on edes mahdollista?) ja juuri kun luulette, että olette valmiita lomalle, tuleekin puskista uusia työjuttuja mitkä on pakko hoitaa juuri sillä sekunnilla.
Sellainen päivä tänään minulla.

Jos jotain positiivista, niin ainut harmoninen hetki oli Elloksen ihanalla lounaalla m/s Avalla. Seilailimme saaristossa ja söimme jäätelöä ja nautimme upeasta ilmasta. Kuinka hauska yksityiskohta on kukkia jäätelövohvelissa? Erittäin varteenotettava idea kun seuraavan kerran on vaikka kesäjuhlat tiedossa :)

 

 

Dress - Gina Tricot
Belt - H&M
Shoes - Sarenza (Billi Bi)
Bag - Gucci
Photos:
Kira Kosonen & me

Kommentit (2)

Vierailija

Moikka! Mikä kamera sulla on käytössä? :) en löytänyt tägien alta ainakaan mitään postausta aiheesta.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Hei, mulla on Canon 6D ja linsseinä Canon 85mm 1.2, sekä Canon 50mm 1.4 ja Sigman 35mm 1.4

Kuvat muokkaan Lightroomissa :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram