Kaupallinen yhteistyö L'Oréal*

 

Tässä postauksessa kerroin kuinka pintakuiva naamani on kääntynyt hymyyn L’Oréal Paris Hydra Genius –hoitonesteen avulla.
Hoitoneste lupaa kosteuttaa 72 tunnin ajan ja on nopean imeytymiskykynsä ansiosta täydellinen meikin alla. Sain teiltä paljon kommentteja liittyen hoitonesteen käyttöön – käytetäänkö sitä seerumin lailla rasvan alla, onko se kasvovesi?
Vastaus: se riittää juuri sellaisenaan.
Loreal Hydra Genius on ikään kuin kosteusvoide, joka ei olekaan kosteusvoide. Se kosteuttaa ihoa intensiivisesti ilman rasvaista tunnetta ja nesteen kevyt ja raikas koostumus imeytyy iholle nopeasti, sillä se sisältää vähemmän öljyjä kuin voidemaiset koostumukset. 

Oma Hydra-rutiinini on yksinkertaisesti illalla meikinpesun jälkeen levittää vain Hydra Genius pyörivin liikkein kasvoille ja kaulan alueelle ja mennä nukkumaan. Aamulla (jos ehdin) pyyhin kasvot unihiekasta kasvovedellä ja lisään Hydra Genius hoitonestettä. Meikkaamaan voi alkaa saman tien, nimittäin iho ei ole jäänyt nesteestä rasvaiseksi, mutta on kuitenkin kunnolla kosteutettu.

 

 

Olen myös päätynyt tulokseen, että Hydra Genius Aloe Water –hoitoneste on täydellinen kesäkaveri helppoutensa ja ominaisuuksiensa ansiosta. Kesäaurinko usein kuivattaa ihoa ja aloe vera tunnetusti auttaa auringonpolttamiin ja on kautta aikojen tunnettu palovammoja, kutinaa ja tulehduksia rauhoittavista ominaisuuksistaan.
Tuote sisältää myös Hyaluronihappoa, mikä on hyvinvoivan ja nuorekkaalta näyttävän ihon luonnollinen osa. Se säilyttää ihon kimmoisana, sileän tuntuisena ja heleänä pitämällä yllä ihon kosteustasapainoa. Ikääntyessä hyaluronihapon määrä vähenee, joten lisätehostus on tietysti enemmän kuin tarpeen.

 

 

 

Olimme toissa viikonloppuna pienellä reissulla ystäväni kanssa ja vasta matkalla huomasin unohtaneeni kaikki ihonhoitotuotteet kotiin. Ei tarvitse varmaan edes sanoa mikä tuote oli nopean supermarkettipysähdyksen jälkeen reissukassissa? Hydra Genius kun on tavallaan kasvovesi, seerumi ja kasvovoide kaikki samassa.

Lisäksi tätä sinisenturkoosia pulloa ei ole pilattu hinnalla. n.10 eurolla on kasvojen kosteutus oli pelastettu :)  

 

Photos: Mona Salminen

Kommentit (6)

PP

Olen niin samaa mieltä, tämä tuote on oikea kasvojen pikakosteuttaja! Itselläni on melko pintakuiva iho ja kesällä auringossa oleilun jälkeen HG palauttaa välittömästi ihon kosteuden. Joskus lisään voidemaista kasvovoidetta päälle, mutta en joka kerta. En malta odottaa muiden valmistajien vastaavia geelehä, ainakin yhden erilaisen olen jo nähnyt.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Jep, tämä on kyllä ihan huippu! Olen oikeasti myös aika varma, että kasvoni tuntuvat jotenkin todella paljon sileämmiltä tämän käyttökokeilun jäljiltä <3 

Vierailija

Nämä sun kuvat on vaan niin huippuja ja niistä tulee niin hyvä fiilis, ehkä tässä sitä hakeekin itselle, kun aina palaa sun blogiin ja muutamaan muuhun, joilla on ammattitaitoiset kuvat. Olette kyllä kuvaajan kanssa tosi hyvä tiimi. Ihanaa kesää teille molemmille!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Eikä, IHANA, IHANA kuulla <3 Kiitos <3

Olen niin fiiliksissä, että saan tehdä töitä ystäväni kanssa. Ihan samaa mieltä siitä, että olemme hyvä tiimi <3 

Ihanaa kesää myös sinne :) Välitän kommenttisi myös Monalle, hänkin varmasti ilahtuu :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram