Tällä kertaa pelkkiä kuvia. Olen ilmeisesti pinkonut liian kovaa vauhtia pitkin maita ja mantereita kun tuntuu ettei aivot pysy ollenkaan mukana. Olen koittanut keksiä tähän postaukseen vaikka mitä tarinoita, mutta rehellisesti sanottuna, en saa nyt yhtäkään järkevää lausetta muodostettua. Toimistopäivä on siis tänään mennyt lähinnä laskuja, kuvanmuokkausta ja kirjanpitoa tehdessä. Parempi ehkä höpötellä kaikesta vasta huomenna  :) 

 

Postauksen kuvat Diorin tilaisuudesta Tukholmasta, minne pakkasin kiireessä mukaani minkäs muunkaan kun suosikkikomboni BikBok Balance –mallistosta (olettekin ehkä nähneet näitä roosan värisiä vaatteita vilkkuvan jo ties kuinka monissa kuvissani). En voi sille mitään, mutta ne ovat niin mukavia ja monikäyttöisiä. Pitää ehkä ostaa tämä hame myös valkoisena :D

Ja balancesta puheenollen, voisin itsekin koittaa nyt hieman tasapainoittaa tätä vauhtia pyhiittämällä koko illan vain sohvalle ja sille, etten tee yhtään mitään. Huomenna kalenterinsivu näyttää nimittäin siltä, että saa taas koko päivän juoksennella. 

 

 

Leather jacket - Zara
Sweater - Bik Bok Balance
Skirt - BikBok Balance
Shoes - DinSko
Bag - Chanel

Photos: Sara Ollila / Edit by me 
Location: At Six hotel Stockholm

 

Kommentit (8)

Miltai

Miten teet noin ihanat biitsilaineet hiuksiin? :) vai onko sulla luonnostaan taipuisa tukka?

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Teen kihartimella (sellainen pyöreä rauta), mutta pidän hiuksia raudan ympärillä vain todella lyhyen ajan, jotta kiharat jää laineiksi :)

Vierailija

pöh mun mielestä osa sun viehättävyyttä on noi tatuoinnit jotka luo vähän kontrastia! voisitko tehdä tatuointiesi esittelypostauksen vai onko liian henkilökohtainen? mielettömän upean väriset hiukset sulla just nyt! :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ihana kiitos :) Olenkin joskus aikoja sitten tainnut niistä jotain kirjoitella. Tägin "tatuoinnit" alta löytyy huonolaatuisia tatuointikuvia ja tarinoita :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram