• Jos kaipaatte matelevaan lenkkiinne vauhtimotivaatiota, niin koittakaapa puolessavälissä juoksua tilata ruokaa kotiin Woltilta. Laittaa kummasti jalkoihin vauhtia kun seuraatte puhelimesta lähetin olevan jo matkalla. Oikea älyväläys minulta kun toissapäivänä nälkäisenä ja kiireisenä lenkillä ajattelin säästäväni aikaa, jos lounas tulisi ovelle vastaan. Sattuipa vain että ensin annettu 24 minuutin toimitusaika puolittui ja ollessani vielä Kaivarin rannassa appi ilmoitti lähetin olevan ovellani jo kolmessatoista minuutissa. Loppumatka meni maantiekiitäjän juoksua ja lähetti vähän ihmetteli kun oven avaamisen sijaan joku hikinen muija koputtelee takaa olkapäälle ja huohottaa olevansa Julia.
Miksi en hakenut jotain vain matkalta?

 

• Olen syönyt joka aamu innolla uusia Sugar Bear Hair hiusvitamiinejani, mitkä maistuvat ja näyttävät aivan nallekarkeilta! Klaus K:n kattoterassilla järjestettiin viime viikolla tämän maailmalla hehkutetun vitamiiniherkun lanseeraustilaisuus ja kerrottiin, että näitä saa Suomesta nyt mm. Sokokselta. Maistuvat oikeasti niin hyviltä, että makeanhimossa tekisi mieli ahmia puolipurkkia! Vaikutuksen luvataan näkyvän jo kuukaudessa, mistä olen toistaiseksi vielä skeptinen, mutta kuitenkin tyytyväinen saadessani tekosyyn syödä ”karkkia”.

 

• Olen ruukkuhamstraaja. Kotimme on jo täynnä erilaisia ruukkuja, mutta Elloksen Secret Garden pr-lounaalla oli taas niin paljon ihania ruukkusisustusideoita, että päätin (oman parvekkeen puuttuessa), ripustaa pieniä purkkeja roikkumaan verhotangosta. Tiedättehän kun nyt joka puolella on niitä nyöripussukoissa roikkuvia kukkapurnukoita? Aivan liian suloisia.

 

• Koristelusta puheenollen, sain vasta toissapäivänä siivottua vappukoristeemme olohuoneesta. Koko viime viikko mentiin meillä siis erittäin värikkäiden pallojen ja serpentiinin täytteisessä talossa.

 

• Päivän piristäjä: Joken pesula! Autotallimme pesun ajaksi autot piti siirtää pois ja päätin hyödyntää ajan pesemällä itse autonkin. Vieressämme Lönnrotinkadulla on Joken pesula, missä en ollut koskaan ennen käynyt, mutta sain heti ajan ja pesulakundi oli jotenkin todella symppis ja teki niin hyvää jälkeä, että oli pakko ensin hehkuttaa snäpissä ja nyt täällä.
Puhdas auto tuntuu niin ihanalta <3

Kommentit (4)

Jem

Pakko kysyä, miksi ihmeessä et tee mallin töitä? Olet niin kaunis. :) Sinulle se on myös helppo sanoa, sillä luonteesi vaikuttaa myös niin maanläheiseltä, huumorintajuiselta ja mukavalta! On ilo lukea hupsua blogiasi ja ihailla erinomaista visuaalista silmääsi.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Apua, olipas kauniisti sanottu :) <3 Kiitos. Ja noh, en usko että olisin kovin hyvä malli :D En oikeasti kauhean paljoa nauti kameran edessä olemisesta ja nämäkin kuvat mitkä päätyvät tänne ovat vain muutamia onnistuneita (yleensä olen silmät kiinni ja suu auki joka kuvassa). En siis koe olevani kovin helposti kuvattava :) Onneksi maanläheisyys ja huumorintaju on helpompaa kuin mallintyö :D Keskityn innoittamanasi nyt mielelläni niihin :)

sanniiiiiis

Siis voihan niitä tuloksia tosiaan kuukaudessa näkyä, jos osaa 1-1.5 sentistä juurikasvua sanoa että se on parempikuntoista kuin ennen. Niissä tutkimuksissa, joihin nämäkin väitteet perustuu valitettavasti ei voi mitenkään objektiivisesti mitata mitään eroa, tai kontrolloida vaikka hoitoaineen, shampoon tai hiusöljyn käyttöä, hiusten harjaamista tai ruokavaliota, eli jos 90% sanoo että joo kyllä tuntuu paremmalta niin silloin sitä voi hyvin markkinoida väitteellä "näkyviä tuloksia kuukaudessa". Siis periaatteessahan ainoa mahdollinen tapa todistaa että nämä toimii on laittaa labraan 200 mimmiä, pitää siellä kuukauden ajan tasan samoissa oloissa ja syöttää niille kuukauden ajan samaa ruokaa, pestä hiukset samalla shampoolla ja hoitoaineella, ja antaa puolelle nää tabletit ja puolelle ei. Jos silloin on kuukauden päästä eroja niin voidaan sanoa että nämä tehoo, muuten mikä tahansa mainoslause on aika pseudotieteellistä hömppää. Tosin nyt suurinosa "tieteeseen" perustuvasta markkinoinnista toimii näin, mutta on mielenkiintoista miten hyvin se toimii kuluttajiin ja miten pajlon ihmiset maksaa. Sitten kun joku bloggari sanoo että syön näitä, niin ihmisille tulee kuva että mäkin haluan koska tolla on ihanat hiukset. Ei siinä mitään, kyllä mä itsekin maksan välillä shampoosta aika paljon ja mietin että onkohan tässä mitään eroa muihin shamppoisiin vaan heitänkö rahaani roskikseen, mutta toisaalta on ihan fiksua välillä miettiä kriittisesti että kuinka yritykset periaatteessa vaan vetoaa meidän tunteisiin että saa meidät ostamaan lisää kamaa.  Voi kanssa miettiä että miten eettistä on markkinoita tuotteita tollasilla väitteillä, mutta toisaalta ei nyt varmaan yksikään yritys ole oikeasti kiinnostunut eettisyydestä....Markkinoinnin psykologiaa :D 

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Apua, näin jo silmissäni miten 200 mimmiä on samassa tilassa samojen ruokien ja shamppoiden kanssa :D

Mutta joo olet ihan oikeassa, mahdotontahan olisi jos yritys täysin totuudenmukaista vaikutusta kuluttajille voisi luvata. Itseäni lähinnä kiinnostaa vaikuttaako nallekarkit omaan tukkaan :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram