Sen pitää aiheuttaa jonkinlaista tunnereaktiota, olla kestävää nahkaa ja mieluiten punainen.
Noin viidennen Chanel-liikkeen kohdalla sain kyllä todeta, että melko häilyvin kriteerein lähdin Pariisiin synttärilahjaostoksille. Tätä laukkua todella sai metskata.

Vaikkakin Pariisin laukkuliikkeissä on todella helppo pitää lähes kaikesta mitä on näyteikkunoissa, halusin silti löytää vielä jotain vähän erilaista. Jos ostan itselleni jotain kallista, sen pitää myös olla sellainen mitä ihan joka kerta katsoessani ajattelen että hitsi, tämä on kiva.

 

Laukun myötä halusin juhlia tulevia syntymäpäiviäni ja halusin sen olevan laukku, joka kestää mukanani vielä monia muitakin elämäni juhlia.
Räväkkä väri ja kestävä patent nahka olivat lopulta se täydellinen valinta. Kun myyjä kantoi laukun takahuoneesta, koko porukkamme huokaisi yhteen ääneen sekalaisia vokaaleja.

Tunnereaktio, väri ja kestävä nahka check.
Hyvää syntymäpäivää Julia.

 

(Jos ihmettelette kuvauslokaatiota, niin kontrastina uutuuttaan kiiltävälle laukulle meidän mielestä Kiran remppakämppä oli tähän juuri oikea tausta :D).

 

Leather jacket - Zara
Shirt - Levis
Jeans - River Island
Bag - Chanel
Photos: Kira Kosonen

Kommentit (21)

Vierailija

Siis en löydä sanoja sille miten upealta näytät! Mulla on suhun maailman isoin girl crush! :D <3

Vierailija

ihana ja sun näköinen laukku! ja kuvauslokaatiokin toimii mainiosti;)
jäin miettimään lausetta: "Vaikkakin Pariisin laukkuliikkeissä ei ole vaikea olla pitämättä esillä olevasta tarjonnasta, halusin silti vielä jotain vähän erilaista." Pariisin laukkuliikkeissä kun juuri luulisi olevan vaikeaa olla pitämättä tarjonnasta:)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Haha olipas sekava ja ihan väärin kirjoitettu lause minulta 🙈 Kiitos superpaljon korjauksesta! Nyt on muokattu järkevämmin teksti 😊

Vierailija

HUH HUH!! Oot kyllä semmonen ilmestys ettei parit sydänsilmäemojit ihan riitä. Ja sit vielä toi outfit... Kyseinen laukku yhdistettynä noihin vaatteisiin = perfect combo. Tätä tyyliä on pakko kokeilla myös itse. KIITOS jälleen inspiraatiosta!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

😍😍😍.. Sata sydänemojia kommentillesi! Kiitos superkivasta palautteesta - jos voin olla inspiraationa edes yhdelle niin hypin täällä jo tasajalkaa innosta 🙌

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Mykistävää miten ihania kommentteja teiltä saa ❤ Tällaiset vilpittömät kehut naiselta naiselle on niin arvokasta 😊

S

Siis WAU! Laukku on ihana mutta sä näytät ihan super hyvältä! Asiaan liittymättömästi, oot ilmeisesti syönyt tän fbs haasteen aikana mnutritionin vanukasta. Mihin teet sen? Veteen vai esim. Mantelimaitoon? Ite teen sen maitoon, mutta haluaisin jättää maidon pois. Mun on vaan hirveen vaikee kuvitella että maistuis yhtä hyvälle veteen tai johonkin kasviperäseenmaitoon tehtynä:-D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiitos <3 

Veteen useimmiten tein. Tein niitä vaan alussa, mutta jätin vanukkaan ja heraproteiinin lopulta kokonaan pois kun ei oikein sopinut mulle ja iho reagoi näppylöillä :) Nyt oon saanu proteiinit hamppu/riisiproteiinista. (ei yhtä hyvän makuisia, mutta menee smoothieissa :D)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram