Hei ihanaa, että aurinko on paistanut läpi viikonlopun! Kun se ensimmäistä kertaa kaivautui perjantaina pilven takaa, tunsin sen silmämunissa saakka. (Vain suomalaisia voi särkeä silmiin kevätaurinko).

Siitäkin huolimatta haluan lisää paistetta ja olemmekin viime päivät suunnitelleet tulevaa synttärimatkaa. Kriteereitä meillä on kaksi. Aasia ja rantaloma.
Olemme rantapalloitelleet ideoita Thaimaan, Vietnamin ja Balin välillä, mutta matka-ahneena tuntuu että haluaisi vain vierailla niissä kaikissa! En osaa päättää;
Helppo ja varma Thaimaa?
Tuttu ja ihana Bali?
Kiehtova ja meille vielä tuntematon Vietnam?

Lopulta valinnan ei edes pitäisi olla niin vaikea kun agendana on poikaystävän kanssa vain kahdestaan loikoilua. Tiedättehän, trooppisia hedelmiä rannalla, koukuttava kirja hiekkaisissa sormissa, hyvää ruokaa ja rentoutumista. Saa kyllä olla onnekas kun on edes mahdollisuus matkata - itse kohteen valinta pitäisi olla helppoa :)

Kommentit (8)

Inesss

Oon ite ollu nyt 3 vko sri lankalla ja suosittelisin tulemaan tänne! Helppo ja halpa, upeita rantoja, aktiviteetteja jos haluu, hyvää ruokaa, ihania ihmisiä. Haha kaikki löytyy :) aika balimaiset vibat. Vähän rauhallisempi meno vaan. Vietnamissa ei kyllä oo niin upeita biitsejä kun täällö tai thaimaassa tai balilla.
Minne ikinä meettekään niin huippureissua!!! Kaikki hyviä vaihtoehtoja :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ahhh, kuulostaa täydelliseltä! <3 Pakko ottaa Sri Lanka to do-listalle :D Veikkaan, että me kallistutaan tällä kertaa Bali/Lombok akselille (ei paha sekään <3)

Tare

Suosittelen Phu Quog Vietnam, on hieno pitkä ranta, hyvä hotellivlikoima. Kannattaisi ehkä olla pari päivää Saigonissa, huima kokemus skootterivirtoineen. Matkatoimisto Aventura muokkaa teille halutun matkan kuljetuksineen hotellille. Toimii todella hyvin, ei yhtään missausta meidän matkalla.

Yassuu1

Moi! Mahtavia ideoita sulla mutta yks asia ihmetyttää.. Mmiten ihmeessä sulla voi olla varaa matkustaa jatkuvasti??! Anteeksi asiahan ei mulle kuulu, mutta jotenkin ihmetyttää... Ja onko sun päätoiminen työ bloggaaminen? :-p Hieman kateeksi käy kyllä sun blogin lukemista, voikin olla että nyt menetät yhden aktiviisen lukijan.... Ihminen ei voi aina olla täydellinen!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Hei :) Matkustan työni puolesta paljon, mutta kaikki omat lomareissut kustannan ihan normaalisti palkastani. Päätyöni on tosiaan blogi, valokuvaaminen ja lehteen kirjoittamani ruokapalsta, mutta tietenkin bloggaaminen nykypäivänä pitää sisällään paljon muutakin kuin vain kuulumisten päivittelyä nettisivuilla. Laskin juuri, että viime viikolla työtunteja tuli yhteensä 50 (Tämä sisältää raportteja, kampanjasuunnittelua, tarjouksia, kirjoittamista, kuvaamista, kuvien käsittelyä jne). Näistä kaikista maksetaan palkkaa - ihan niinkuin muissakin ammateissa :) 

Nimetonn

Just ekaa kertaa balilta tulleena, suosittelen! Tsekattiin myös Lombok ja gilit. :) lombok on kyllä myös uskomaton paikka

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Gileillä on tullut käytyä monesti, mutta muuten Lombok on jäänyt tutkimatta ja juuri tämän seikan ajattelimmekin tällä kertaa korjata :) Siellä on kauneimmat rannat, joten ehdottomasti Lombokin seikkailuja luvassa!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram