Hei, hei mitä kuuluu?
Täällä alkaa pikkuhiljaa sesongin ruuhka haihtumaan ja tuntuu ihanalta saada vähän tilaa kaupungilla.

Olen ollut täällä jo niin monesti, että nautin itse ehkä enemmän niiden kaikkien nähtävyyksien sijasta, ihan vain ”arkisesta” elämästä Kapkaupungissa. Olemme viime aikoina vain grillailleet terassilla, käyneet paikallisessa taidegalleriassa, kuunnelleet paikallisen bändin soittavan, syöneet hieman syrjemmissä paikoissa poissa turistialueilta, lenkkeilleet ja viettäneet aikaa Ryanin perheen kanssa.

Eniten olemme viettäneet tosin aikaa tässä Saaran ja Ryanin terassilla. Olen todella kiintynyt tähän terassiin korkealla vuorilla. Se taitaa olla yksi lempipaikkani maailmassa. Kun katsot oikealle näet miltei koko kaupungin, kun katsot vasemmalle näet merihorisontin.

Auringonlaskut ovat upeita ja jos on viileä ilta, sytytämme ulkotakan ja istumme siinä ringissä soittamassa kitaraa ja lauleskelemassa kuin partiolaiset leirinuotiolla. Itsehän en tosiaan osaa kuin taputella rumpuja, mutta onneksi näillä on niin samanlainen musiikkimaku, että osaan sentään laulujen sanat ulkoa.
(ja jos laulaa tarpeeksi hiljaa mukana, ei kukaan huomaa että äänesi on oikeasti yhtä epävireinen kuin vanha kitara).

 

Maisemat näkyvät myös makuuhuoneeni ikkunasta ja kun menen nukkumaan, en raaski sulkea edes verhoja. Näköala on vain liian kaunis peitettäväksi kankaalla. Plus mikään ei ole ihanampaa kuin herätä kimmeltävään mereen ja auringonvalon tulvivan ikkunoista.

Lomani lähenee jo loppua ja jälleen kerran tuntuu että ajan tällä voisi ensi kerralla vaikka triplata.

 

 

Bikinis - H&M
Kimono - Zara
Sunglasses - RayBan (here*)
Photos:
Saara

Kommentit (9)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Girlcrush takaisin sinne, koska naiset jotka antavat toisilleen vilpittömiä kehuja ovat kaikki sen arvoisia <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat