Viinitiloja Stellenbosh alueella on jo pelkästään yli 150 ja lisää löytyy rypälekaupalla myös viereisiltä alueilta.
Silti viime viikon perjantaipäivällä yrittäessämme yhdelle suosikkitilalleni Delaire Graff viinitilalle, emme päässeet edes viinitilan porteille asti. Paikka oli kuulemma aivan täynnä. Sama homma viereisessä Tokara tilalla.

Sesongin ruuhka näkyy kyllä täällä keskustassa, mutta en osannut odottaa että se ulottuu myös n. tunnin ajomatkan päähän Western Capen provinssiin asti.
Onni onnettomuudessa. Meille ei jäänyt muita vaihtoehtoja kuin kokeilla sokkona viereisiä tiloja ja ne kaikki olivat onneksemme ihan mielettömän ihania! 
Sympaattisessa Zorgvlietissa maistelimme viinejä pihapuun alla ja silittelimme hevosia laitumella. Glennely tilalla lounastimme juuri avautuneessa ravintolassa ja kaikkien meidän annokset olivat suussa sulavia. Myös maisemat olivat enemmän kuin kohdillaan.
Muutaman euron viinit ja hulppeat vuorimaisemat saavat edelleen joka kerta suomalaiset ällistelemään näiden tilojen olemassaoloa. (Olen edelleen sitä mieltä, että minun pitäisi ehdottomasti asua viinitilalla).

Todella hauska päivä isolla suomiporukalla. Kira pääsi mukaan juuri ennen lähtöään ja tuttavapariskunta Samu ja Vivianne, sekä Jens ja Nora olivat saapuneet kaupunkiin juuri muutamaa päivää aiemmin. Saara paikallisena ajoi autoa ja minä toimin kartturina.
Yleensä ehdimme koluta n. viisi viinitilaa, mutta ruuhkan takia kävimme tällä kertaa vain kolmessa.

Jos kaipailette enemmän vinkkejä viinitilakierrokselle Stellenboshissa, kattavampi viinitilapostaus vinkkeineen löytyy vanhoista postauksistani täältä. Postaus Delaire Graff –viinitilasta löytyy täältä.

Lisäisin vanhoihin postauksiin ainoaksi vinkiksi vain, että tulosta viinitilakartta etukäteen netistä ja sesongin aikaan lähde tosiaan mahdollisimman ajoissa, varaa lounaspöytä etukäteen suosituimmista paikoista, mutta seikkaile myös pienemmissä viinitiloissa. Ikinä ei tiedä millainen maailmaa avautuu viinitilan porttien toiselta puolelta.

Kommentit (4)

Minä

Kyllä sinun silmäsi on kohdillaan kun otat kuvia! Todella ihania, kauniita, kivoja kuvakulmia!
Kyllä niin alkoi tehdä mieli Kapkaupunkiin!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ihana, kiitos <3 <3 <3 Kivasti sanottu! Täällä on ihan parhaat maisemat kuvailuun, joten se tekee hommasta aika helppoa :)

Sonvas

Vautsivau miten ihania kuvia! Tunnelma tosissaan välittyy :) Hauska myös katsella näitä täysin vastakohtaisista maisemista täältä Lapista -28 asteen pakkasesta haha! Tosin täälläkin upeat maisemat, mutta erillä tavalla ;)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kaunista kummallakin puolella maailmaa <3 Täällä ollaan +30 asteessa ja palmun varjossa, mutta ah on se suomikin niin upea!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram