Ylisuuri valkoinen bleiseri, joka on aikoinaan äidin kaapista bongattu,  on roikkunut kaapissani jo melkein vuoden käyttämättömänä kun en vain ole osannut laittaa sitä päälle. Vaalea väri ja hankala muoto ovat olleet yhdessä sellainen kombinaatio, että bleiska on jäänyt henkariin. Kunnes maanantaina syömään lähdessä etsiskelin jotain pitkähihaista joka tekisi rennosta sortsiasustani vähän siistimmän, osuivat silmäni tähän bleiseriin. Nopeasti koitin päälle ja noin vartin mallailun jälkeen totesin, että tämä oli juuri sitä mitä asuni tarvitsi. Siihen uudet nahkaiset korkkarit Hennesiltä ja rento kesäasuni muuttui ravintolasopivaksi! Ihanaa kun kaapista löytyy omasta takaa “uusia” vaatteita. Olen muutenkin nyt päättänyt ratsata omaa vaatekaappiani enemmän ja tehdä sieltä uusia löytyjä ja yhdistelmiä, kuin että ostaisi aina uusia. Saa nähdä miten muistan tämän sitten Italiassa haha! :)

Sanna

valokuvaajantytar.com

Kommentit (2)

Jenni New life
Liittynyt24.11.2015

Sanna mä en kestä, sulla on niin ihania laukkuja!!! <3
Mun mielestä myös valkoinen bleiseri on toisinaan hankala yhdistää, sillä mun omasta kuultaa hieman läpi, joten vaikkapa musta t-paita sen alla näyttää vähän hassulle.

Valokuvaajan tytär Sanna
Liittynyt30.11.2015

Kiitos, ne on kyllä mun pahe :D! Kotona raivataan jo lisää tilaa niille, haha! Toi on kanssa totta noiden bleisereiden kanssa. Omani on onneks tosi vahvaa materiaalia, että läpi ei kuulla mitään, että ehkä suurin pelko on siinä likaantumisessa. Vaikka eihän sekään nyt niin vaarallista olisi :)

Seuraa 

Blogiarkisto

2015

Kategoriat

Instagram