Tässä tulee älyttömän helppo raakajätski resepti. Tarvitset

vadelmia (pakastetut käyvät hyvin, jos ulkomaalaisia, muista keittää)

banaaneja

kookosmaitoa

Itse laitoin 200 grammaa vadelmia, kaksi banaania ja yhden tölkin kookosmaitoa. Laita kaikki aineet vain blenderiin ja lisää ripaus laadukasta suolaa ja halutessa vähän steviaa tai muuta makeuttajaa. Laita koko homma sitten pakastimeen ja ensimmäisen tunnin aikana (jep, menee pari tuntia, että jätski jäätyy) sitä olisi hyvä sekoittaa pari kertaa. Ei pakollista, mutta tekee koostumuksesta ehkä vähän paremman.

Ota jätski pois pakasteesta n. puoli tuntia ennen tarjoilua jotta se vähän sulaa. Muuten se on liian kovaa ja kylmää. Voit laittaa koristeeksi myös jotain, me laitettiin nyt mustikoita ja kaakaonibsejä. Maku muistuttaa sitten ehkä enemmän sorbettia kuin täyteläistä jäätelöä, mutta enivei on musta tosi hyvää!

 

xx, Sanna

valokuvaajantytar.com

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogiarkisto

2015

Kategoriat

Instagram