Sanotaan, että olen vähintääkin hieman kyllästynyt siihen, että aina vapaapäivinäni ulkona sattuu vallitsemaan sellainen säätila kuin harmaa. Liian monissa kuvissani taustalla on hamaita rakennuksia ja harmaata taivasta ja usein myös jotain harmaata sataa päälleni. No tämä keltainen seinä (joka löytyi muuten Ikeasta) toi paljon kaivattua piristystä minun harmaaseen putkeeni. Näissä kuvissa on jo melkein keväinen fiilis. Eipä siinä, kyllähän tuo talvi näyttää nyt pikku hiljaa taittuvan kevääseen päin ja pitää nauttia myös tästä vuodenajasta! Nyt saa käyttää paljon sellaisia vaatteita joita ei voi pukea päälle enää kunnon plussakeleillä!

Kuvissa näkyvät valkoiset housut ovat muuten jo entiset. Innostuin itse vähän tuunaamaan niitä ja leikkasin polvet auki. Lopputuloksesta en ole vielä ihan varma että onko hot vai not, mutta tarpeen vaatiessa kiikutan ne siskolle joka on kädentaitoisesti lahjakkaampi ja pystyy niihin tekemään tarvittamat muutokset. On se onni kun perhepiirissä on sellaista taitoa jota ei ole minulle suotu!

Kommentit (2)

Vierailija

Keltanen on niiiin ihana väri<3 oon jotenkin ihan hullaantunu siihen!! Ja ihania kuvia :) hauska, rento neule!!

Valokuvaajan tytär Sanna
Liittynyt30.11.2015

No niin on! Tulis jo kevät niin pääsis käyttään kaikkia ihania kirkkaita värejä tai no kyllähän niitä voisi jo nyt käyttää :) Kiitos sulle kommentista! :)

Seuraa 

Blogiarkisto

2015

Kategoriat

Instagram