Uusi lempiväri

Tiedättekö sen testin missä pitää kuvailla omaa lempiväriään adjektiiveilla ja oikeasti se kuvastaa sitä millaisena näet itsesi? Mulle tuli ensimmäisenä mieleen, että eihän mulla ole lempiväriä. Sehän muuttuu vuodenaikojen ja mielialojen mukaan. En vain yksinkertaisesti osaa nimetä lempiväriäni. Mutta toisaalta, eikö myös se millaisena näemme itsemme voi muuttua samojen muuttujien vuoksi? 

Olen tällä hetkellä löytänyt uuden lempivärini. Nimittäin oranssin.Oranssin voisin yhdistää mihin vain tällä hetkellä! Kaikki alkoi siitä kun päätin pukea yhtiin valmistujaisiin ruskean mekon. Meitin minkä väriset kengät sen kanssa pariksi? Ja siitä se ajatus sitten lähti, oranssit.

Jos minun pitäisi kuvailla oranssia värinä sanoisin, että se on valoisa, iloinen, muodikas ja inspiroiva ja pitää sisällää lupauksen kesästä. Hmm, ehkä testissä on sittenkin jotain perää..

Ennustan myös, että oranssi tulee olemaan vahvasti esillä katukuvassa niin keväällä kuin kesälläkin. Ruskettunut iho, boyfriend farkut, valkoinen t-paita ja oranssi korot. Tai muuten sama mutta Niket jalkaan ja oranssi teeppari. Ihan miten vain, mutta itse jo nään itseni jossain tuollaisessa yhdiselmässä Raybanit päässä kaupungilla nauttimassa auringosta .. Ah, siitä voimaa tähän maanantaihin :)

Kuva lainattu Pinterestistä

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogiarkisto

2015

Kategoriat

Instagram