Täältä tulee meikäläisen kevään luottoasusteet! Aloitetaanpa ylhäältä, aurinkolasit. Nämä ovat varmasti yksi tärkeimmistä asusteista keväälle/kesälle mitä voi kuvitella. Paitsi, että ne suojaavat silmiä, pelastavat ne myös vähän huonommankin meikkipäivän. Minä tykkään pitää paljon klassisia malleja kuten aviatoreita ja wayfarereita, mutta musta on hyvä olla myös muutamat vähän hauskemmat lasit piristämässä niitä klassisia asuja.

Seuraavaksi kengät. Minusta tälle keväälle on oltava neljät kengät, tennarit, slip onit, sandaalit ja korkkareiksi pistokkaat. Näillä pärjää jo pitkälle.

Sitten lempiasiaani eli laukkuihin. Kokosin tähän sellaisia juurikin tämän kevään trendijuttuja unohtaen ne kaikki perusmalliset luottolaukut. Eli reppu on loistava olla. Se sopii niin festareille kuin tuomaan särmää toimistopukeutumiseen. Sopii hyvin myös innokkaille pyöräilijöille! Sitten statement clutch. Tällainen on minulla vielä hakusessa, mutta aion kyllä sellaisen hankkia. Toimii kanssa piristysruiskeena asuun kuin asuun. Hapsut, niitä ei varmaan tarvi sen enempää selitellä ja viimeisenä, muttei suinkaan vähäisimpänä, pastellin sävyt. Pastellivärit ovat nyt kovassa huudossa ja jos ei tunne oloaan mukavaksi jossain vaaleanpunaisessa unelmassa voi jättää pastellinsävyt yksityiskohtiin.

Löytyykö teidän listalta samoja juttuja tai saiko joku tästä inspiraatiota asusteiden päivittämiseen? :)

 

xx,

Sanna

valokuvaajantytar.com

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogiarkisto

2015

Kategoriat

Instagram