Tällä hetkellä Pariisin muotiviikot ovat jo täydessä tohinassa, joten nämä kuvat ovat hieman myöhässä, mutta niinhän se menee, että parempi myöhään kun ei milloinkaan! Eli palataanpa vielä hetkeksi Lontoon muodin pariin. Tässä kunnon kuvakatsaus Lontoon Fashion Weekendille jossa olin siis viikko sitten torstaina. Kävin katsomassa molemmat näytöksen, designerin ja trendin ja designerina oli upea Emilia Wickstead! Suosittelen kyllä tsekkaamaan hänen mallistonsa, upeita värejä, leikkauksia ja printtejä. Suurin osa kuvista on tosin trendi-näytöksestä jossa olimme eturivissä niin kuvatkin onnistuivat luonnollisesti paremmin. 

Ja mites tuo vaaleanpunainen mekko (sydänsilmät)! Tapahtumassa olisi voinut shoppailla kyllä lompakon hetkessä kevyemmäksi, mutta onneksi hillitsin itseni, tosin en aivan tyhjin käsin joutunut poistumaan. :)

Joka tapauksessa mielestäni upeat muotiviikot takana ja parasta muotiviikoissa on kyllä katutyylit! Lontoossa kun eksyi vaeltelemaan lähellä muotiviikkojen sisäänkäyntiä niin tuntui kuin olisi astunut sisään johonkin muotilehteen. Aivan upeita tyylitaitureita ja trendejä näkyi kaikkialla ja hetkessä tuli inspiroitunut olo! On se kyllä vaan niin uskomatonta olla täällä! :)

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogiarkisto

2015

Kategoriat

Instagram